joi, 16 februarie 2012

Încercăm să înscriem echipa Colegiului Tehnic Media la Cupa Liceelor Coca-Cola

        Cred că vom reuşi să înscriem echipa colegiului nostru la Cupa Liceelor Coca Cola. Deşi zile întregi nimeni nu a părut interesat de înscrierea echipei, astăzi am reuşit, împreună cu domnul director Matei Olteanu şi doi dintre fotbaliştii buni ai echipei, Cara şi Cătălin, să facem tot ce depindea de noi pentru a avea echipa înscrisă la această competiţie. Mai avem nevoie de viza medicală, pe care sperăm să o obţinem mâine. 
       Am aşteptat prea mulţi ani o astfel de competiţie şi nu putem să rămânem impasibili la dorinţa fotbaliştilor din liceul nostru de a participa. Vom încerca să facem o figură frumoasă şi să ajungem cât se poate de departe. Sunt convins că vom avea, ca şi altădată, una dintre cele mai bune galerii. Va trebui să ne pregătim de pe acum recuzita galeriei şi poate chiar o echipă de majorete.
       Eu voi aranja cu prietenii mei directori să jucăm câteva meciuri amicale în săli asemănătoare Sălii Polivalente ca dimensiuni. Sunt sigur că foştii noştri fotbalişti mă vor ajuta în pregătirea echipei. Aştept cu nerăbdare să aud scandându-se ,,Media! Media!''

2 comentarii:

Anonim spunea...

AstaZi am rezolvat si "mica problema" cu viza medicaLa...Acum asteptam cu nerabdaRe inceperea cupei , dar pana atunci speRam sa avem si cateva meciuRi amicale cu alte licee.
kaRra

Daniel Mălăelea spunea...

Cara, vom avea si meciuri amicale, dar vreau seriozitate din partea voastra.