joi, 19 ianuarie 2012

În luptă cu Puterea

          Mulţi se întreabă unde sunt dascălii şi de ce aceştia nu se alătură protestelor paşnice din Piaţa Universităţii. Mă văd obligat să afirm că unii dintre noi am fost de la început acolo. F.S.L.I. a fost prima federaţie sindicală care a anunţat că se solidarizează cu protestanţii şi că va participa în mod oficial la protestele paşnice. În cadrul F.S.L.I., sindicatele judeţene au început deja să strângă semnături în vederea declanşării grevei generale. La mitingul şi marşul U.S.L. de astăzi vor participa sute de dascăli bucureşteni, iar mâine, începând cu ora 15,30, sindicaliştii din F.S.L.I. şi F.S.I.Î. ,,Spiru Haret'' vor manifesta în faţa M.E.C.T.S.
        Dascălii au datoria de a-i educa pe tineri în spiritul dreptăţii şi al demnităţii şi de aceea nu pot rămâne neutri. Dragi tineri care demonstraţi paşnic şi vă cereţi în mod legitim drepturile, dascălii voştri vă sunt alături!

6 comentarii:

Unknown spunea...

Imimi place cum scrii si atitudinea ta!

CORA spunea...

Subscriu! Am fost acolo! Si voi fi si maine!:)

Daniel Mălăelea spunea...

Multumesc, Vlad. Sper sa ne cunoastem in curand.
Cora, am fost in fiecare zi cate 2-3 ore si voi merge in continuare. Maine, la ora 15,30, protestam in fata MECTS si apoi vom veni in Piata Universitatii.

sinvlex spunea...

Bravo !

Anonim spunea...

Ce sa caute un protestant USL ca tine in piata universitatii ?!
NU vrem sa sarim din lac in put , Malaelea !
Si tu iei bani ca toti ceilalti protestanti USL ca sa vina la protest ?
Ieri 19.01.2012 USL a platit "oamenii" pentru a veni la miting

Daniel Mălăelea spunea...

EU sunt profesor si prostez in numele meu si al colegilor de breasla. Eu nu primesc bani decat de la statul roman pentru ca sunt profesor si de la editura care mi-a tiparit cartea. Nimeni altcineva nu poate sa spuna ca imi plateste mie vreun ban. Eu sunt prea scump, prietene! Nu ma poate cumpara nimeni. Tot ceea ce fac, fac doar din convingere. Stiu cine esti. Esti acelasi ,,prieten'' vechi al meu. Simti si tu ca vi se apropie sfarsitul?