marți, 31 mai 2011

Ne vedem mâine, la ora 14, în Parcul Sebastian!

      Mâine este 1 iunie şi, măcar în această zi, ne permitem şi noi, oamenii maturi, să redevenim copii pentru câteva clipe. Aşa că echipa profesorilor din OCD Sector 5 va intra pe terenul de fotbal şi va juca un meci împotriva echipei BPT al PNL Sector 5. Sper să reuşesc să înscriu câteva goluri şi să aduc victoria echipei mele. Dacă nu vom reuşi să câştigăm, atunci vom avea tăria să recunoaştem faptul că partenerii de competiţie au fost mai buni. 
    Sper ca meciurile desfăşurate în cadrul Cupei ,,1 Iunie'' organizată de Asociaţia ,,O şansă pentru viitor'' să fie spectaculoase şi să câştige cea mai bună dintre cele 8 echipe participante. Mulţumim domnişoarei Mara Calista, preşedinte al Asociaţiei ,,O şansă pentru viitor'' pentru implicarea în organizarea competiţiei şi doamnei deputat Alina Gorghiu pentru premiile acordate echipelor participante.

4 comentarii:

Vlad Stoica spunea...

Am sa fiu si eu prezent, abia astept sa vad jocul, iau si camera foto cu mine. Succes!

Emigrant spunea...

Uau, deci un eveniment deosebit, deci ceva extrafin!
Si vin si alaitul vostru vanghelie cu aliata lui, udrea?
Sper ca aveti si gratare cu manele.
Ca maidanezi aveti oricum.
Hai dixtraxtie placuta si haoles baules!

Anca spunea...

Domnule Emigrant , de ce simti nevoia sa poluezi cu vorbe urate, invidie si rautate un anunt pentru un eveniment atat de frumos . Daca nu iti convine abtine-te ! Sau esti un fel de Gica Contra , care indiferent despre ce ar fi vorba trebuie sa fie el impotriva ? Chiar nu stiu de ce sunt afisate aceste comentarii scrise intr-un limbaj atat de urat , agramat si pline de venin. Chiar si atunci cand esti impotriva unui lucru poti sa te exprimi civilizat Dar...de unde nu este , nici Dumnezeu nu cere. Si in definitiv este atat de usor sa fii rau si necivilizat , decat sa spui o vorba buna si sa te comporti ca un om care are ceva sub freza . Sub freza dlui Emigrant suna a gol .
PS Poate totusi va ganditi sa nu permiteti postarea oricarui comentariu. Trebuie sa existe un standard , un minim de civilizatie , educatie si instructie .

Daniel Mălăelea spunea...

Doar pe fostul meu coleg Tapelea nu-l las sa mai scrie pe blogul meu. In rest, nu cenzurez nimic.Sunt impotriva limitarii drepturilor democratice. De multe ori, nici eu nu pot sa-i inteleg pe cei care scriu cu rautate si pe cei care vor doar sa murdareasca. Dar aceasta este o alta problema.