duminică, 12 iulie 2009

Mă întorc cu drag în satul meu

Am plecat acum 17 ani. Am revenit în Măceşu, micuţul meu sat din judeţul Gorj, tot mai rar. În ultimii 2 ani, am mers mai des acasă, deoarece fetiţa mea se simte foarte bine la părinţii mei. Locul meu nu a fost niciodată acolo, dar amintirile mă cheamă să revin din când în când în casa părintească şi pe uliţa copilăriei.
















7 comentarii:

Anonim spunea...

Am revenit în Măceşu, micuţul meu sat din judeţul Gorj, tot mai rar. În ultimii ani, am mers din ce în ce mai des acasă, deoarece fetiţa mea se simte foarte bine la părinţii mei.


pai....nea Daniele m ai bulversat completamente si pe de a ntregu..ori ai revenit tot mai rar ori din ce in ce mai des...sau e o alegorie hiperbolizanta sub forma de eseu parapsihologic ce zici mata acilea si eu n o pricep ? :)))
Sigur ca nu era locu matalea acolo la coada vacii intre tarani....:) adica matale esti un intelectual m ca domnu Trandafir asa...numai ca de Capitala :) de Damaroaia...super tare mancatz ash

Daniel Mălăelea spunea...

Esti un critic literar slab. Si daca nu intelegi, nu te mai baga.

Anonim spunea...

Mai nea Daniele da nu voi a spune c as avea veleitati de critic literar :) departe de mine gandu !...da nici matale veleitati de fotograf n ai....sau pardon photograph c asa se zice la Capitala :)) acu...de ce ai pozat gashetele alea ..poate ca nteleg...ti o fi fost foame la momentu respectiv...da cuu butoiu ala mare argintiu care e treaba ca nu pricep ? Acolo tin tuica ai batrani ....sau ? :P Apropo cat matale umbli n preumblari ca Geo Bogza Capitalia debordeaza de evenimente istorice si n are cin le consemna :comisia condusa de parashuta liberala prietena matale tocmai i a tras o parashutei aleilalte din Valea Jiului...vecina matale...stiai ? :)

Daniel Mălăelea spunea...

Colegule, nu vrei sa discutam despre fotbal?

Anonim spunea...

frumos satuletz Macesu ;)
nice pictures

Mirea spunea...

"Buna seara margine de sat/Buna seara somnule ce vii/Buna seara cuiburi,ape case/Care ne petreceti in tarii/Buna seara,firule de iarba/Cu toiagul de beton armat/Buna seara vorbelor batrane/Fragedelor frunze de tutun/Buna seara codrule de paine/Multumim ca nu te lasi de noi"..."Atunci cand va disparea ultimul taran-la toate popoarele ma refer-atunci va dispare si ultimul om din specia om"-Petre Tutea

Anonim spunea...

Am gasit intamplator acest blog,cautand o emisiune si m-am bucurat deoarece in Arad exista o emisiune pe postul local infotv cu acelasi nume va invit pe www.infotv.ro sa o si vedeti!