luni, 26 aprilie 2010

Conducerea PNL i-a validat pe preşedinţii comisiilor de specialitate la nivel naţional

Conducerea PNL i-a validat astăzi pe preşedinţii celor 15 comisii de specialitate la nivel naţional. Varujan Vosganian a fost nevoit să se mulţumească cu Economia, deşi ar fi dorit Finanţele, comisie care a fost atribuită lui Daniel Chiţoiu, fostul şef ANAF.
Biroul Politic Central al PNL i-a mai validat ca preşedinţi de comisii pe Andrei Marga la Educaţie, Eugen Nicolăescu la Sănătate, Relu Fenechiu la Transporturi, Adrian Iorgulescu la Cultură, Alina Gorghiu la Justiţie, Teodor Meleşcanu la Relaţii Externe.
Comisia pentru Administraţie şi Interne va fi condusă de Victor Paul Dobre, cea de Muncă şi Coeziune Socială de Mariana Câmpeanu, Comisia de Agricultură şi Dezvoltare Rurală a revenit liderului PNL Prahova, Adrian Semcu, cea de Mediu i-a revenit lui Rareş Mănescu, Comisia pentru Tehnologia Informaţiei, Comunicaţii şi Societatea Informaţională lui Dan Georgescu, Comisia de Apărare va fi condusă de Corneliu Dobriţoiu, iar cea pentru Afaceri Europene de Adrian Ciocănea.
Doar o parte din cei care vor fi desemnaţi ca preşedinţi ai comisiilor de specialitate ai PNL vor fi confirmaţi şi ca miniştri ai Guvernului liberal din umbră, ne-au declarat sursele citate.

Sursa: www.antena3.ro
Sunt convins că mulţi dintre aceşti lideri liberali vor face parte din viitorul guvern liberal. Mă bucur mult pentru faptul că Alina Gorghiu a fost validată ca preşedinte al Comisiei de Justiţie şi cred că ar fi un excelent ministru al Justiţiei. Este de remarcat faptul că unii dintre aceşti lideri liberali sunt foarte tineri, iar majoritatea sunt personalităţi care au performat în domeniile respective.

2 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

Hmmmm, asta sa fie scheletul “GUVERNULUI DIN UMBRA” al PNL?
Pai parca seamana rau cu cel al d-lui C.P.Tariceanu!
Pai, scuza-ma ca intreb, echipa lui Crin unde-i?

Daniel Mălăelea spunea...

Doar 5 din cei 15 au facut parte din guvernul Tariceanu. Sunt multi tineri. Si nu este sigur ca vor face parte toti din guvernul din umbra.