marți, 24 noiembrie 2009

A tunat şi i-a adunat pe VoxPublica

De câteva săptămâni citesc pe VoxPublica articole scrise de nişte domni ale căror nume, cu 2-3 excepţii, nu-mi spun nimic. Cu tot respectul pentru aceşti domni, dar uneori tâmpeniile scrise de ei mă îngrozesc.
De pildă, iată ce scrie domnul Cristian Teodorescu în articolul ,,Liberalii au trecut de la „Prin noi înşine” la „Prin Mircea Geoană”:
,,Vechea deviză liberală, de pe vremea Brătienilor, des citaţi, dar cam necitiţi de liberalii de azi era „Prin noi înşine”. De azi lozinca liderilor penelişti e, cu acte şi bagaje, „Prin Mircea Geoană”. Dar dacă nu cîştigă Geoană, prin cine? Iar dacă Geoană cîştigă şi dă ulterior cu flit soluţiei Iohannis, ceea ce mi se pare probabil? Peneliştii vor rămîne cu deviza şi vor încerca să-şi repare onoarea trecînd în opoziţie, unde dacă nu iese Băsescu, peste cine vor da?''
Chiar, a auzit cineva de Teodor Tiţa, Dragoş Stanca, Dragoş Vasile, Tudor Muşat, Viorel Dobran, Cristian Teodorescu, Costin Ilie, Mihai Dinu, Mihnea Dumitriu?

2 comentarii:

Anonim spunea...

pai domnii de la ... portavox publica au fost dati afara de nistorescu pentru prestari la portocalii... iar acum au sarit in bratele mogulului Vantu unde fac ace au facut si la Cotidianul inainte ...

ce mi se pare mie inspaimantator insa, e frenezia, frecventa cu care posteaza- parca ar fi dat in balbaiala... tipii scriu cam 4- 5 articolase pe zi/ cap de ofiter acoperit (my opinion, nu detin probe in acest sens).... intru slava celui venit de pe mare, desigur (cu el de mana se vor scufunda)

Daniel Mălăelea spunea...

Unele articole sunt niste tampenii pe care eu nu le-as scrie pentru nimic in lume. Cum pot sa scrie toate prostiile care le trec prin cap? Este adevarat ca noi gresim ca le citim. Oare ce vor face dupa 6 decembrie? Despre ce si in folosul cui vor mai scrie?