duminică, 5 aprilie 2009

Ştiinţa va fi campioana!

Ştiinţa merge din victorie în victorie. Astăzi am învins şi Oţelul Galaţi. A înscris din nou Costea cel mare. Urmează acum Dinamo. Ce meci va fi! Ce orgolii! Sper să câştigăm şi să pornim în cursa pentru urmărirea liderului. Cu o victorie în faţa ,,câinilor'' ne putem gândi chiar şi la câştigarea unui nou titlu după 18 ani. Avem o echipă foarte bună, avem cel mai bun antrenor din campionatul românesc, avem cel mai priceput şi inimos investitor şi cea mai tare galerie. Vom fi iarăşi ce am fost şi, poate, mai mult decât atât.
Aceasta a fost prima etapă în care Gigi Becali a fost departe de echipa lui, departe de fotbalul românesc. Poate că a fost în acelaşi timp şi ultima. Fotbalul românesc are nevoie de Gigi Becali. Locul lui este aproape de dreptunghiul magic. Nimic nu va mai fi la fel fără el. Dacă suntem oameni corecţi trebuie să recunoaştem că fotbalul românesc îi datorează mult lui Gigi Becali.
Luni este o zi decisivă pentru Gigi! Pentru faptele lui bune, sper că Dumnezeu îl va ajuta. Miercuri este o zi mare. Echipa mea de suflet va învinge la scor echipa din ,,Ştefan cel Mare
''