sâmbătă, 25 aprilie 2009

A fost cutremur la ora 20.18

Doar cutremurul mai lipsea acum. La cât de necăjiţi suntem, la câte probleme avem, doar un cutremur mai lipsea. Înseamnă că l-am mâniat rău pe Dumnezeu. Doamne ajută că nu au fost victime şi daune materiale. Să sperăm că nu vor urma replici.

11 comentarii:

LIVIU MARIAN POP spunea...

se poate

tony spunea...

Ce faceti luni,mergeti la Parlament?

Daniel Mălăelea spunea...

Da. Merge o delegatie a SIP Sector 1. Din pacate, avand ore, nu voi face parte din ea. Dar miercuri mergem din nou pentru discutii in legatura cu descentralizarea.

tony spunea...

Aveti ore dupa amiaza la 16 ?

Daniel Mălăelea spunea...

De la 13,30 la 20.00. Eu sunt lider de sindicat nedegrevat de ore. Fac munca de lider la nivel de liceu si de sector in timpul liber. Am fost unul dintre initiatorii motiuni, dar de data aceasta nu pot sa particip.

tony spunea...

Pacat ca nu mergeti. Ma gandeam la niste pancarte plimbate la Parlament si pe holuri la televiziuni:"mincinosii","Andronescu-rusine","PDL-PSD Voi cu voi"
Ce ziceti?

Daniel Mălăelea spunea...

Nu avem voie. Ne pun sa semnam o hartie cu niste reguli. E buna sugestia dv, dar pentru mitingul care se pare ca va avea loc.

tony spunea...

Atunci Vadim cum a intrat cu pancarta cu "puscaria mafiotilor" ?

Daniel Mălăelea spunea...

Vadim o fi avut pile.

Liviu spunea...

@ Tony

Ehe, ou sont les neiges d'antan... pe vremea odiosului Tariceanu una, doua erau cu totii in Piata Victoriei cu pancarte cu 'mincinosii', cu portavoci, cu tot tacamul...

Pe vremea lui Boc tac cu totii si inghit. Asa le trebuie.

Daniel Mălăelea spunea...

Ne rugam unii de altii sa facem ceva:un miting, o boicotare a examenelor, o greva, dar nu ne aude nimeni. ASteptam ceva, dar nu stie nimeni ce.