marți, 1 ianuarie 2013

La multi ani, dragi dascali!

    Mi-am petrecut trecerea dintre ani impreuna cu familia si o parte din echipa Colegiului 22, alaturi de care am muncit in ultimii 3 ani. Am petrecut cateva ore frumoase la Vanghelion, desi spectacolul nu mi-a placut. Am avut insa posibilitatea de a fi aproape si de cativa dintre colegii din ISMB, pe care i-am felicitat pentru activitatea din acest an si carora le-am facut urari pentru anul 2013. M-a bucurat mult faptul ca fetita mea s-a distrat si, mai mult, a captat privirile si atentia multora dintre cunoscuti. A fost o noapte reusita, in care, pe langa faptul ca m-am aflat alaturi de oamenii dragi sufletului meu, am putut sa fac si un bilant al anului care tocmai s-a incheiat.
   Am inceput anul 2012 in strada, alaturi de vechi prieteni, strigandu-ne nemultumirea fata de regimul Traian Basescu. Aproape in fiecare seara am fost in Piata Universitatii, desi au fost temperaturi  sub -20 grade. Nu mi-am pierdut nicio clipa speranta ca guvernarea portocalie se va prabusi, ceea ce s-a si intamplat. Din 23 mai am avut bucuria si onoarea de a fi consilierul prietenului meu Liviu Marian Pop la MECTS. Au fost aproape 40 de zile foarte interesante, in care am avut multe de invatat si in care m-am straduit sa fiu la inaltimea asteptarilor. Insa, pentru mine, cea mai mare realizare a anului 2012 a fost cooptarea in echipa de conducere a ISMB. De aproape 6 luni fac parte dintr-o echipa minunata, care si-a propus sa rezolve problemele din sistemul de invatamant preuniversitar bucurestean. Deja rezultatele muncii noastre se vad si colegii din sistem apreciaza implicarea noastra.
     Ce imi doresc pentru anul 2013? Sa fiu sanatos, sa imi fie familia sanatoasa, sa raman la fel de optimist ca USL va reusi sa schimbe in bine viata romanilor si sa pot sa-mi fac in continuare datoria din ISMB fata de scoala romaneasca.
    Colegilor din ISMB si tuturor colegilor de breasla le doresc sanatate, liniste, prosperitate, sa-si pastreze optimismul si puterea de a se darui copiilor acestui neam. Va multumesc, dragi colegi, va felicit si ma inclin in fata dumneavoastra!

5 comentarii:

Sorin Borodi spunea...

"Am inceput anul 2012 in strada, alaturi de vechi prieteni, strigandu-ne nemultumirea fata de regimul Traian Basescu."

Dar ia uite, ca a meritat....

Adrian spunea...

La multi ani Daniel si iti multumesc pentru urare! Doresc din tot sufletul ca aceasta guvernare sa arate ca respecta TOT personalul din invatamant. Tu poti fi un factor de lobby si advocacy de foarte mare influenta (scuza-mi tautologia dar n-am avut incotro). Am incredere in guvernul Ponta si in Crin Antonescu. Sper sa nu fiu inselat pentru ca sunt foarte aprig. Liviu Pop imi este prieten si am o increde imensa in el. Poate ne vom vedea vreodata la sedintele federatiei. Daca vine Liviu, de ce n-ai veni si tu.
P.S. Daca stiam ca erai consilier la ministeriatul lui Liviu, trebuia sa vin la minister. Sau poatr trec pe la ISMB

Daniel Mălăelea spunea...

Adrian, te astept in ISMB. Avem multe de vorbit.

infit spunea...

sper ca anul acesta sa fie mai bun decat 2012!

Unknown spunea...

Salut!
Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
Un an nou fericit iti doresc!