joi, 15 mai 2008

Week-end fotbalistic cu elevii Colegiului Tehnic Media

Vineri, 16 mai 2008, ora 14,00, pe terenul sintetic din Parcul Crângaşi va avea loc meciul de fotbal dintre echipa clasei a 12-a A, al cărei antrenor-jucător sunt, şi echipa clasei a 10-a D, condusă de căpitanul Duţă Claudiu. Va fi un meci al marilor ambiţii. Eu şi ,, bătrânii'' mei vom încerca să arătăm că încă mai formăm o echipă redutabilă, aşa cum eram acum 2 ani, iar mai tinerii noştri parteneri vor dori să demonstreze că sunt talentaţi şi că unii merită să li se acorde şansa de a juca în echipa liceului. În acelaşi timp, sunt sigur că vor să-i facă o mică bucurie colegului Dascălu Cosmin, aflat în convalescenţă, în urma unui accident de maşină.
Noi vom adopta o tactică ofensivă şi vom căuta să înscriem cât mai multe goluri.
Portarul echipei noastre va fi Duţă Cătălin. În apărare vor juca Marin Alexandru şi Iordache Dumitru, iar în atac îl voi avea partener pe Mirea Nicolae. Rezervele echipei noastre, la fel de valoroase ca şi titularii, vor fi Bradea Florin şi Adam Alin.
Băieţi, sunt convins că vom câştiga. Cred că se poate pune doar problema scorului.
Sâmbătă, 17 mai 2008, ora 15,00, tot în Crângaşi se va desfăşura meciul dintre echipa Colegiului Tehnic Media şi echipa Liceului George Călinescu.
Au fost selectaţi pentru acest meci amical următorii jucători:
Boancă Alexandru, Isbiceanu Ciprian( portari ), Merişan George( căpitan ), Poalelungi Alin, Cazac Iulian, Alexe Laurenţiu, Iordache Dumitru, Duţă Claudiu, Lăzăroiu Bogdan, Ţaţa Ionuţ, Gavrilă Vlad, Curiman Claudiu.

17 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari celor de la 12 A , pt ca astazi ne-au invins ! A fost frumos si noi cei de la 10 D vrem asa cum dumneavoastra ati zis ,domnule Malaelea , R.E.V.A.N.S.A. ! Oricum si astazi dak eram atenti kand am revenit de la 4-0 la 4-3 si am avut 3 ocazii mari de egalare poate altul era rezultatul . Inca o data ,,Felicitari'' si a fost frumos .
Duta Claudiu 10 D

Daniel Mălăelea spunea...

Am invins cu 7-3, la pauza 3-0. Golurile noastre au fost inscrise de Mirea - 4, Marin -1 si 2 de mine. Am avut 4-0 si au revenit in joc ducand scorul la 4-3. Eram atunci cu un om in minus, deoarece Marin, dandu-si seama ca joaca prost, s-a retras de pe teren. Dupa 10 minute a venit Adam si s-a restabilit egalitatea numerica pe teren. Acest lucru a facut ca Mirea sa mai inscrie de 3 ori si sa castigam detasat. Vom juca si revansa.

Anonim spunea...

era 4-2 kand a iesit Marin

Anonim spunea...

Mda, In primul rand as vrea sai felicit pe cei de la 12 A se pare ca batranii mai au sange in ei impreuna cu domn profesor, in al doilea rog o sa zik marcatorii echipei noastre deoarece D-mnu profesor nu i-a zis: Nicola Marius-1 gol, Panait Bogdan-2 goluri, in al treilea rand dorim REVANSA, shy in al patrulea rand dedic golurile mele shy ale coechipierului meu colegului nostru Dascalu Cosmin care a fost implicat intrun accident de masina shy akuma se recupereaza, Coelctivul 10 D i doreste INSANATOSIRE GRABNICA.
Shy inca ceva Domn Profesor ar trebui sa organizam mai multe Weekenduri fotbalistice intre noi.

10-D Panait Bogdan

Anonim spunea...

si voi vreati sa jucati cu 11 F?:O:)))))

Anonim spunea...

pai stati mah linistiti ca 12 A sun mai buni ca 11 f DE LA PORTAR pan la atacanti si rezerve 11 f au 2-3 buni restu sunt tandari ! de la poartar pan la atacanti si rezerve
Duta Claudiu 10 D

Anonim spunea...

Sunt satul de arfe dinastea, haideti sa jukam daca toti va laudati ca sunteti buni ;) daca nu va dau un sfat:Taceti Din Gura!!!!!!!

Anonim spunea...

bn ma sunt mai buni atunci sa.i intrebati pe actuali 12 A..de niste scoruri cu 11 F...:-J....5-0..2-0.....:))

Daniel Mălăelea spunea...

In prmul rand, felicitari celor de la 10 D. In prima repriza au jucat foarte bine. Ne-am desprins cu greu. A fost 0-0 multa vreme. Jocul nostru s-a stricat atunci cand Marin a iesit din teren. El este oricum cel mai slab din echipa noastra desi joaca fotbal, asa zice el, in echipa fratelui meu,in Divizia D. Am castigat datorita jocului foarte bun al lui Mirea si Iordache, iar Duta a aparat fantastic.
Ar fi fost o actiune foarte reusita daca Marin n-ar fi demonstrat ca nu are caracter. Eu vreau sa jucam revansa, daca baietii mei vor dori sa joace fara Marin.
Despre 11 F pot sa spun ca au 2 jucatori foarte buni si atat. Au imbatranit si nu mai au tinere de minte. In tinerete i-am batut cu 2-0. Ne-au batut si ei si cred ca ne-ar putea bate si acum.
De cate ori voi putea, voi organiza asemenea actiuni sportive. Stiu ca va doriti si nu are cine altcineva sa le organizeze.

Anonim spunea...

A fost un meci frumos dar pe care din pacate l-am pierdut. Felicitari celor de la 12A!!!!

Daniel Mălăelea spunea...

George Calinescu - Media 13-7, la pauza 3-3

Anonim spunea...

e bine , e bine :)) progresati :))

Daniel Mălăelea spunea...

Boancă,portarul nu a venit, Gheorghe Marius a fost la ţară, Rusu şi Marinică s-au dat accidentaţi, Cazac n-a fost de găsit, Ţaţa n-a avut bani ca să se deplaseze în Crângaşi. Totuşi, au fost destui jucători cu experienţă, precum Merişan, Poalelungi, Alexe, Iordache. Alături de ei au mai fost tinerii Duţă Claudiu, Gavrilă Vlad, Lăzăroiu Bogdan şi portarul Isbiceanu Ciprian.

Anonim spunea...

Si eu astept sa mai jucam macar un meci cu 10D...si nu numai...oricum cand noi bateam echipa scolii cu 3-0,11 F-ul de azi nici nu stia de Colegiul Tehnic Media...multumesc domnului diriginte Malaelea pentru toate initiative si proiectele de-a lungul acestor ani,pentru mine e un prieten si un om adevarat!

Anonim spunea...

Rusinicaaaa

Anonim spunea...

Mamaaaa ce saraci sunteti , vai de capu vostru

Anonim spunea...

spuneati ceva de o competitie de fotbal . despre ce competitie este vorba . nicola m .10 d