sâmbătă, 12 mai 2012

Avem sau nu avem ministru al Educaţiei?

       Aşteptăm de prea multe zile clarificarea situaţiei în care se găseşte portofoliul Educaţiei. Nici nu mai ştim dacă avem sau nu un ministru al Educaţiei. Situaţia trebuie clarificată cât mai repede. Nu ştim cine este ministru, nu ştim cine este secretar de stat pentru învăţământul preuniversitar, avem nevoie cât mai grabnic de un nou inspector general şi de noi inspectori şcolari generali adjuncţi. În aproximativ o lună de zile, începe examenul de bacalaureat şi sunt sigur că vor exista multe probleme. Trebuie să ne luăm toate măsurile pentru ca acest examen să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Cred că actualii inspectori generali şi inspectori generali adjuncţi nu au niciun interes ca acest examen naţional să se desfăşoare în condiţii ireproşabile. 
       Sper ca zvonurile care circulă în aceste zile să se confirme şi Comisia de Educaţie a PNL Bucureşti să primească una dintre funcţiile cele mai importante în sistemul învăţământului preuniversitar. Eu sunt mândru pentru faptul că am făcut parte din această comisie şi că am avut colegi minunaţi. Împreună cu ei, voi contribui la punerea în aplicare a proiectelor pe care le-am elaborat în ultimii 2 ani.

4 comentarii:

Thunder Bay spunea...

Niciun cuvant despre plagiator...

Se vede c-ati devenit politician.Va incanta asta?

Daniel Mălăelea spunea...

Plagiatorul este un hot. Asteptam decizia Academiei Romane si apoi putem sa-i aratam obrazul domnului Mang sau unii trebuie sa-si ceara scuze.

Thunder Bay spunea...

Dincolo de hotararea Academiei,care,in opinia mea,nu este o alegere buna in decizia privind plagiatul,asupra domnului ministru va plana intotdeauna stigmatul suspiciunii.Acesta va scadea un pic USL in sondaje.Putin.Si putin cate putin...Ma tem ca USL-ul va fi precum FIDESZ-ul maghiar care de la aproape 70 la suta in Parlament, dupa un an jumate are o incredere de 25 la suta.
Imi pare rau ca trebuie sa spun dar trebuie sa renuntati la populismul desantat care v-a caracterizat in opozitie.Altfel...

KQQ spunea...

Inca de la inceput, am fost surprins ca Marga a fost numit la externe. Sa fie problema legata de Schengen? Clasa politica ar trebui sa constientizeze ca, daca statele membre Schengen nu vor sa aceepte membri noi, NU o vor face chiar daca ne aruncam in genunchi. Sa fie clar. Nu doar Olanda nu ne vrea, ca daca ar fi doar ea, ar fi determinata sa renunte la opozitie; aproape sigur e sustinuta de Franta si Germania. Ori, ocuparea portofoliului de externe de catre un ministru care a incercat cu adevarat o reforma (ca i-a reusit mai putin, e o alta poveste) indica faptul ca ne ploconim sa intra min Schengen. Unde e demnitatea? Mai exista asa ceva??