miercuri, 16 mai 2012

Site-ul www.realitatea.net preia în mod greşit postări de pe bloguri

      Pe www.realitatea.net a apărut, astăzi, un articol despre Liviu Marian Pop, care porneşte de la o postare a mea din data de 9 mai 2012, publicată pe blogul lui Liviu Marian Pop. Periodic, de vreo 3 ani, eu postez pe blogul lui Liviu la eticheta ,,Colaboratori''. Aceeaşi postare apare pe blogul meu în data de 2 mai 2012. În această seară, am postat 2 comentarii la articolul de pe site-ul www.realitatea.net, în care am precizat că postarea este a mea şi le-am cerut să citească autorul şi eticheta la care apare postarea. Până la ora când scriu aceste rânduri încă nu s-a schimbat nimic.
     Citesc acest site de mulţi ani, dar acum am dovada că jurnaliştii săi sunt rău intenţionaţi. Nu este posibil să preiei pur şi simplu, fără să citeşti ce scrie sub text. Ar fi trebuit să vadă că nici nu se potrivesc informaţiile pe care le-am dat despre mine în postare cu acelea cunoscute despre Liviu Marian Pop. Pentru a nu mai face şi alţii aceeaşi greşeală, am mai adugat sub text un link către blogul meu.

Un comentariu:

Adrian spunea...

Care jurnalisti?! Aia sunt jurnalisti? Cred ca peste 80% sunt niste neispraviti care nu au fost in stare sa faca ceva serios si s-au angajat in presa. Copie de pe bloguri, copie de pe site-uri, mai introduc niste aberatii pe care le numesc interpretari sau comentarii si.... cam atat. Sunt ..."jurnalisti"!