miercuri, 3 noiembrie 2010

Elevilor mei din promoţia 2004-2008, cu toată dragostea!

Am fost 4 ani alături de voi şi am făcut multe lucruri frumoase împreună. V-am tratat întotdeauna ca pe copiii mei sau ca pe prietenii mei mai mici. Am făcut totul pentru ca voi să ajungeţi oameni. Sunt fericit că am reuşit. Sunt convins că peste ani voi fi la fel de mândru de voi. Aţi fost copiii mei minunaţi şi sunteţi acum oameni minunaţi. Îmi pare rău că reîntâlnirea noastră a avut un motiv atât de trist. Sper din tot sufletul că vor urma multe evenimente plăcute care să mă readucă alături de voi. Vă aştept cu drag să reveniţi în liceul în care aţi învăţat 4 ani şi promit că nu voi rata nicio ocazie de a ne revedea.

14 comentarii:

georgiana pirvu spunea...

sunt mandra ca ne'ati fost diriginte, ca am invatat in acel liceu si ca am avut parte de niste colegi minunati...imi va fii mereu dor de acele momente..

Corina Gigoi spunea...

Am avut cu totii momente bune si mai putin bune. Cele bune ,insa, sunt mult mai multe si sunt cele care ne vor urmari toata viata. Am fost 4 ani impreuna, 4 ani frumosi in care am invatat si ne-am pregatit sa pasim pe drumul vietii, iar dvs. ati fost cel care ne-ati indrumat si ne-ati sfatuit intotdeauna sa alegem calea cea buna. Va multumim pentru cuvintele frumoase si ne bucuram ca sunteti mandru de noi.
Poate aceste zile grele au fost o lectie pentru noi, poate ca ne vom apropia din nou. Pacat ca a avut loc o tragedie pentru ca aceste lucruri sa se intample.
Mi-e dor de tot ce a insemnat CTM! Era totul simplu si frumos……

Daniel Mălăelea spunea...

Am gresit o data fata de voi si imi pare rau. Va promit ca voi fi alaturi de voi la 5, 10, 15, 30 de ani de la absolvire, daca Dumnezeu o sa ne dea tuturor sanatate. Va iubesc din tot sufletul meu si sunt mandru de voi. Va astept cu drag in liceu pentru o alta ora de dirigentie si astept cu nerabdare orice invitatie de a fi alaturi de voi.

Duta Catalin spunea...

Sunt mandru de clasa care am avut-o de dumneavoastra ca ne-ati fost diriginte,sunt mandru ca am invatat in acel liceu peste toate imi este dor de clipele care le-am trait acolo impreuna.Vreau sa va multumesc dumneavoastra, colegilor mei pentru momentele care le-am petrecut impreuna.

Mirea spunea...

Până la urmă anii de liceu rămân cei mai frumoşi din viaţă, eu aşa simt. Chiar nu contează micile disensiuni care au existat, important este să privim în viitor şi să nu uităm unii de alţii !

Stoean Daniela spunea...

Timpul schimba "in oameni mari niste copii"...o sa-mi amintesc tot timpul de liceu, a fost un capitol mult prea frumos din viata, un capitol care nu s-a sfarsit...s-a pus doar punct.Din tot ce am primit ca baza de la "parintii" din liceu vom cladi un alt capitol dar de data asta fiecare pe drumul sau ...
Va multumim domnule diriginte, MALAELEA DANIEL ca ne-ati fost "parinte"...si sunt mandra ca am facut parte din PROMOTIA 2004-2008!
Si Oana acolo in cer este mandra ca ne-ati fost diriginte si ...

stelysta_zapacyta (10/19/2010 11:14:33 PM): mi`e dor sa`mi zik dirigu k ma lasa corijenta pe vara

Daniel Mălăelea spunea...

Dragilor, sper ca ati stiut intotdeauna cat de mult v-am iubit. Mi-ati fost foarte aproape de suflet pentru ca ati fost copii minunati.Ma bucur ca si acum sunteti la fel.

pufuletz_89 spunea...

ce va pot spune...va multumesc tuturor pentru cei 4 ani de fericire,bucurii,copilarii si mici,sa le zicem,diferente. ii multumesc d-lui diriginte ca a reusit cu cateva cuvinte sa ma faca sa ma trezesc la realitate la sfarsitul clasei a 11-a.Mi-a zis:tu nu ai reusit anul acesta sa iei premiu pentru ca ai fost cam delasatoare si cu alte activitati decat cele care trebuiau. de atunci am inteles ca e bine sa iau in considerare sfaturile celor care imi doresc binele.VA MULTUMESC TUTUROR.Stiu ca toti vrem sa ne intalnim in altfel de mamente sa fim cu totii cu zambetele pe buze si sper ca printre urmataorele noastre intalniri sa se numere si nunta lui bradea:)...2004-2008:o tempora,o mores...

Daniel Mălăelea spunea...

Vreau sa ne intalnim si cu alte ocazii, dar ramane stabilit ca ne vom intalni toti la nunta lui Bradea.

catalin spunea...

Sincer sunt Mandru ca am invatat in Media si ca am avut parte de un colectiv unit si un diriginte de nota 10 ... sunt mandru ca am facut parte din promotia 2004-2008. Sper sa ne vedem cu totii la nunta lui Bradut...sau de ce nu la nunta mea :D ,sau la a oricaruia dintre noi...Au fost 4 ani minunati ;)

Mircea spunea...

Chiar daca mi-ati fost diriginte in ultimi 2 ani de liceu tot am avut timp sa invat cate ceva de la dumneavoastra. Ma bucur ca ati fost alaturi de noi si ne-ati indrumat cand am avut nevoie.
Prima oara cand am venit in clasa la dvs. am gasit un colectiv unit. Ma bucur si totodată le multumesc colegilor ca m-au acceptat in colectivul lor.
Nu voi uita acesti ani de liceu, nici pe dvs si nici pe colegii mei.

Unknown spunea...

Acum,ca am intrat cu adevarat in viata si am vazut cat de cruda poate fi realitatea,cred ca apreciem mai mult ca niciodata,anii de liceu.Liceul in sine,impreuna cu cei care au stiut sa fie adevarati dascali(dvs.fiind unul dintre ei)or sa aiba pentru totdeauna o ampreta pusa pe viata fiecaruia dintre noi,caci datorita acestor lucruri am ajuns ceea ce suntem acum!
Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi si vreau sa subliniez ca,desi uneori sunt poate prea acida,apreciez efortul dvs.in educatia noastra si pot chiar sa spun ca sunteti UNICUL DIRIGINTE pe care l-am avut cu adevarat.Va respect!

P.S Astept o reintalnire cu dvs.si colegii,unde sa putem discuta si depana amintiri.
Ana-Maria Balasa

Daniel Mălăelea spunea...

Cat de mult ne-am iubit noi unii pe altii!Eu va iubesc si acum la fel de mult. Ma bucur ca ati ramas in viata mea. Va rog mult de tot sa va amintiti si peste ani de mine si sa incercati sa tineti aproape unii de altii.

Anonim spunea...

Hello In my opinion you are wrong. Let's discuss it.