vineri, 12 noiembrie 2010

Doar PNL poate să redea românilor speranţa

Victot Ponta spune că îl înţelege tot mai puţin pe Crin Antonescu, pe măsură ce se întâlneşte mai mult cu el. Eu pot să spun că românii înţeleg tot mai puţin ce vrea Ponta şi ce urmăreşte PSD. Începe să fie tot mai clar faptul că singurii care doresc să schimbe ceva în ţara aceasta, aproape cu orice risc, sunt liberalii. PNL a rămas aproape de români şi încearcă să reprezinte nu numai interesele celor de dreapta, ci pe ale tuturor românilor care trăiesc prost şi aşteaptă de undeva o salvare. PSD nu doreşte să vină acum la guvernare şi îşi face doar calcule electorale. Dar până când va veni momentul aşteptat de PSD, situaţia românilor se va înrăutăţi tot mai mult. De aceea PNL trebuie să găsească cât mai repede o soluţie pentru a schimba ceva. Orice soluţie care poate stopa răul făcut de PDL  românilor poate fi considerată acceptabilă. Singurul partid care poate opri prăbuşirea economiei româneşti şi care poate să redea românilor speranţa este PNL. Vremea PDL, dar şi a PSD a trecut.

6 comentarii:

Omu din 5 spunea...

Daaa, asa e.
Mie PNL mi-a redat deja speranta si mi-o alimenteaza in fiecare zi, cind trec pe strada mea plina de gunoaie si maidanezi, apoi pe linga intersectia Uranus-Sabinelor, plina de gunoaie si maidanezi, apoi cind traversez pe trecerile de pietoni suprarealiste din jurul casei poporului,treceri unde fie becurile de la semafoare sunt arse de luni de zile, fie semafoarele lipsesc cu totul la unul din capetele zebrei (toate astea aflindu-se in colegiul biciclistei liberale ghorghiu alina), apoi prin parcul Cismigiu (aflat in sectorul primarului care "iubeste Bucurestiul" chiliman), parc plin de banci de sute de mii de coco, ceasuri cintatoare de sute de mii de coco, gazon de sute de mii de coco si maidanezi care se caca si se pisa pe gazonul de zute de mii de coco.
Deci da, voi sunteti altfel decit mafiotii de la pdl sau psd sau prm sau udmr, sau pc, sau etc.
Voi sunteti pielea pulii!

Daniel Mălăelea spunea...

Daca nu ai fi atat de nesimtit, as polemiza cu tine. Dar eu nu pot sa discut cu un nemernic care foloseste un astfel de limbaj.

KQQ spunea...

As dori sa i se atraga atentia doamnei Gorghiu (daca,nu cumva, s-a sesizat deja) ca, de fapt, exista doua proiecte de legi ale educatiei, ambele initiate de Guvern:
-PLX 156 / 2010 care, aflandu-se in Senat, a primit si indicativulde L344
-PLX 587 / 2010 , inregistrat la Camera Deputatilor in octombrie 2010 si pe care Guvernul si-a asumat rapunderea.
Curtea Constitutionala, ca, de altfel PSD-ul, dar si PNL-ul sustin ca asumarea raspunderii a fost neconstitutionala deoarece proiectul era la Senat care este camera decizionala. Problema este ca nicaieri, dar absolut nicaieri nu s-a mentionat faptul ca asumarea raspunderii Guvernului s-a facut pe PLX 587, nu pe PLX 156. Ori PLX 587 nu a ajuns in senat deoarece nici nu avea cum.
Atentie foarte mare.

Precizez faptul ca PLX 587 are un continut foarte asemanator cu cel al PLX 156 (varianta adoptata de Camera), dar este cu 4 pagini mai lung: are 136 in loc de 132.
Nu exclud faptul ca Guvernul sa stie de eroarea in cauza si sa forteze inca o data asumarea raspunderii. Si, mai grav, membrii CCR ori nu si-au dat seama, ori intentionat au luat in discutie L 344 (adica PLX 156) in loc de PLX 587 in conditiile in care asumarea raspunderii s-a facut pe PLX 587

KQQ spunea...

Comentariul mi s-a salvat de doua ori fara sa vreau.

Baba Rada spunea...

Da, PNL a condus cel mai bine educatia. I-a recuperat pe corupţii de la PSD. Astfel gunoaiele din PSD au fost reciclate, iar acum sunt în PDL. Sunteţi varză. Lăsaţi-ne cu propaganda eftină

Radu de la Afumaţi spunea...

Propaganda asta pe care o faceti domle malaelea este jenanta. pe vremea impuscatului ati fi putut face treaba buna ca utc-ist sau pe vremea lui stalin ca UTM-ist. Cred ca de fapt UTM-ist vi se potriveste