luni, 20 septembrie 2010

Voi participa la mitingul de miercuri, 22 septembrie, alături de colegii de breaslă

Pe 5 octombrie 2010, FSLI va organiza o acţiune de protest la Palatul Cotroceni...unde cântă cucuveaua. Nu îmi mai este clar dacă este un miting sau este doar o amărâtă de pichetare. M-am angajat să particip la această acţiune împreună cu 27 de colegi din liceu, membri ai S.I.P. Sector 1. Dar este tare mult până atunci şi, pentru că nu pot să stau deoparte, voi participa la mitingul de protest organizat de colegii de breaslă afiliaţi la F.S.I.Î. ,,Spiru Haret''. 
Eu cred că mai mult contează obiectivele pe care le urmărim în lupta sindicală decât emblema federaţiei sindicale de pe steagul de luptă. Sunt mâhnit pentru faptul că liderii CSDR şi cei ai FSLI au decis să nu participăm şi la acţiunile de protest care vor avea loc în această săptămână. Puteam să fim uniţi măcar în acţiunile de protest desfăşurate, dacă formarea unei singure federaţii sindicale a salariaţilor din învăţământ este un obiectiv irealizabil.

5 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ne intalnim la mitinguri, Daniel! Un societate demna se construieste si in strada! :0

Lilick Auftakt spunea...

*O societate... (sa nu se creada ca sunt unguroaica)

Anonim spunea...

SPER CA MITINGUL DE MAINE SA FIE UNUL SERIOS.VREAU SA VAD CA OAMENII CARE VIN ACOLO SA ISI CEARA DREPTURILE CU TOATA FORTA,NU SA SE APUCE SA DANSEZE PINGUINUL,CA PE 19 MAI.DACA VOI PROFESORII VRETI SA AVETI O SANSA IN ACEASTA LUPTA DATI-I AFARA PE LIDERII VOSTRI DE SINDICAT,CARE S-AU COMPROMIS IN ULTIMUL HAL IN 2008 CAND CU MARIREA SALARIILOR CU 50 LA SUTA SI CARE-S VANDUTI TOTAL PSD-ULUI SAU PDL-ULUI.ALEGETI OAMENI NOI,OAMENI NECONTAMINATI DE POLITIC.NUMAI ASA VETI AVEA SANSE DE CASTIG.

Daniel Mălăelea spunea...

In miscarea sindicala nu pot fi alesi oameni noi. Eu am incercat ani buni sa fac ceva, dar nu am reusit. Si eu vreau sa cred ca mitingul de maine va fi unul serios. Ma doare sufletul pentru faptul ca nu va fi maine in strada si FSLI.

Anonim spunea...

Daca nu le dati foc cu molotovuri, degeaba mai participati. Vedeti exemplu la greci cum se procedeaza. Cine e hotarat sa ma anunte!