duminică, 12 septembrie 2010

Mâine începe şcoala

Aproximativ 2.700.000 de copii care sunt elevi în învăţământul primar, gimnazial şi liceal şi peste 500.000 de copii care merg la grădiniţă încep mâine şcoala. Cursurile, atât la grădiniţă, cât şi la şcoală şi liceu, vor fi predate de aproximativ 250.000 de cadre didactice titulare şi suplinitoare. Cu toate acestea, peste 10.000 de cadre didactice nu vor mai preda din acest an. Unii au fost daţi afară prin reducerea de posturi, iar alţii au părăsit singuri sistemul, din cauza salariilor mici. Noi, cei care am rămas vom încerca să ne facem datoria. Tuturor colegilor de breaslă şi tuturor elevilor care încep mâine şcoala le doresc mult succes!

3 comentarii:

acuvio spunea...

Succes tuturor dar tot nu pricep de ce să începi şcoala în 13 Septembrie, de ziua pompierilor şi să renunţi atât de uşor la tradiţionalul 15 Septembrie!

Anonim spunea...

http://www.realitatea.net/studiu-peste-60prc-dintre-romani-au-o-parere-proasta-si-foarte-proasta-despre-scoala-vezi-rezultatele_744937.html

Daca am ajuns aici cine e de vina ?

eu zic asa : 70 % clasa politica si includem aici nemernicii, jigodiile de la absolut toate partidele PNL,PDL,PSD,PRM,PC...includem aici lupii in piele de oaie de la sindicate marsave unelte ale partidelor...propagandistii propriei bunastari....20 % cadrele didactice pt lasitate, pt umilinta, pt pomanageala slinoasa de care dau dovada, pt lipsa de unitate, pt spiritul las de oaie mereu dusa la taiere...de miorita tampa... 10 % societatea in ansamablul ei Profesorimea isi merita soarta!

Daniel Mălăelea spunea...

Nu te contrazic. Adaug faptul ca aceia care l-au votat pe Basescu isi merita soarta. Dar noi, cei care nu l-am votat, ce vina avem?