marți, 7 septembrie 2010

Postarea cu numărul 1000

Totul a început pe 6 februarie 2008 cu această postare. Acum am ajuns deja la postarea cu numărul 1000. Începutul a fost destul de anevoios, dar treptat am învăţat să mă descurc. Acum oricât aş fi de ocupat nu pot să las să treacă nicio zi fără să intru pe blogurile prietenilor. Aproape în fiecare zi postez câte ceva despre liceul meu, mişcarea sindicală, sistemul de învăţământ preuniversitar, viaţa politică etc.
Ţin să-i mulţumesc în mod deosebit prietenului Liviu Marian Pop, cel care mi-a îndrumat primii paşi în blogosferă. Adresez calde mulţumiri şi următorilor minunaţi prieteni care au acordat o atenţie constantă blogului meu, m-au sprijinit şi încurajat: Mihai Manea, Emilian Avramescu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Lilick, Costi Brâncuş, Castanela Popescu, Cora Moldoveanu, Adina Bârsan, Alexandru Marin, Viorel Răducu, Ştefania Petrov, Ionel Puşcaş, Codrin Scutaru. Le mulţumesc şi elevilor mei care citesc postările adresate lor.

7 comentarii:

Constantin Ioan BRINCUS spunea...

La cat mai multe postari, pline de adevar si fidelitate fata de principiile si sperantele tale!

Madalina Dascalu spunea...

succes in continuare :)

Lilick Auftakt spunea...

Adica pe 7 septembrie ai avut doua lucruri de sarbatorit... :) La mai multe postari, Daniel, si sper ca din ce in ce mai multi profesori sa iti urmeze pe linia asta a comunicarii (si) prin intermediul blogurilor.

LIVIU MARIAN POP spunea...

felicitari Daniel
astept postarea cu nr 10000 de pe blogul tau
multe, multe comentarii, chiar daca unele sunt rautacioase

Daniel Mălăelea spunea...

Multumesc, prieteni dragi!A fost o intamplare fericita faptul ca postarea cu numarul 1000 a fost adresata fetitei mele care a implinit 5 anisori.
Liviu, tu ramai pentru mine un prieten foarte apropiat si liderul de sindicat pe care il apreciez cel mai mult,chiar daca uneori si eu mai critic activitatea liderilor de sindicat.
Lilick si Costi, va multumesc pentru prietenia sincera si pentru aprecierile, sugestiile primite in acesti ani.
Smalldot, Shadow, Cora si toti ceilalti care scrieti pe blogul meu, va multumesc si va asigur ca acord o mare atentie sugestiilor primte de la voi.

stefania spunea...

De aproape doi ani, de cand te-am gasit in lista d.lui Liviu Pop,iti urmaresc cu foarte mult interes blogul.Iti apreciez activitatea si consecventa si sper ca postarile tale sa-i ridice pe cat mai multi din letargie.Iti doresc putere sa continui. Felicitari si trafic intens!

Anonim spunea...

La multi ani ! Pt. fiica, sotie, blog si tot ce aveti mai drag. :D