joi, 9 septembrie 2010

Ce activităţi extracurriculare voi organiza în acest semestru în Colegiul Tehnic Media?

Nici nu a început bine şcoala şi sunt presat de dragii mei elevi, în special cei de la clasa a 11-a A, să anunţ care sunt activităţile extracurriculare pe care le voi organiza. Este prematur să spun care sunt toate activităţile pe care le voi desfăşura împreună cu elevii mei, dar pot să spun că voi organiza cu siguranţă o excursie la Buşteni în luna octombrie pentru 1-2 nopţi, voi organiza multe meciuri de fotbal între clase, vom desfăşura şedinţe lunare ale cercului de istorie ,,Nemuritorii''. Încerc să obţin fonduri pentru organizarea unei excursii cu tematică istorică pentru membrii cercului de istorie şi aştept răspuns la invitaţiile de a veni în Colegiul Tehnic Media adresate marilor artişti Florin Chilian şi Mihai Mărgineanu.
Sunt receptiv la orice alte propuneri de activităţi culturale, sportive, ecologice pe care le-am putea organiza împreună.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Colectivul fostei clase 12 D va provocam la un meci de fotbal !!


Claudiu Duta

Anonim spunea...

Sper ca actualii elevi din liceu sa aprecieze ceea ce faceti dumneavoastra. In anii de liceu am cunoscut multi profesori foarte buni si oameni minunati precum : doamna diriginta Jidoveanu Rodica , dl Livescu Gabriel sau doamna Parlog Monica . Am amintit doar o parte desi toti profesorii sunt minunati.
Dumneavoastra domnule Malaelea va diferentiati fata de marea majoritate prin faptul ca in afara orelor de cur (prost platite de altfel) va si consumati din timpul dumneavoastra liber pentru a organiza foarte multe activitati extrascolare . Eu ca elev al dumneavoastra am participat la 2 excursii , am fost de fata cand artistul Florin Chilian a venit in "Media" , am jucat nenumarate meciuri de fotbal intre clase si m-ati luat si la echipa liceului in momentele cand dumneavoastra va ocupati de echipa. Legat de istorie pot sa va marturisesc ca atunci cand ne-ati zis ca trebuie sa citim fiecare cate o carte, pe o tema anume, si sa facem cate un rezumat intre 8 si 10 pagini am fost foarte bucuros , asta si fiindca imi place istoria . Din pacate multi dintre elevi nu aprecieaza istoria la adevarata ei valoare , spun ca la istorie trebuie "TOCIT" , FALS !!! ISTORIA ESTE MAI LOGICA DECAT MATEMATICA ....fiecare eveniment se leaga intr-un fel sau altul de altele si la un moment dat ...ele se vor repeta . Este important ca un om sa cunoasca istoria altora pentru a nu repeta greselile pe care altii le-au savarsit . Va multumesc ca mi-ati fost profesor 4 ani !!




Claudiu Gabriel Duta

Anonim spunea...

scuze pentru greseala a scapat - orelor de curs *

Daniel Mălăelea spunea...

Claudiu, acceptam provocarea. Eu si clasa la clasa la care sunt diriginte vrem sa va batem din nou. Luni sau marti la 13,00 puteti juca?

Anonim spunea...

Am vorbit cu baietii si marti la 13.. putem juca .


Claudiu Gabriel Duta