miercuri, 10 august 2011

Cine mai vrea, astăzi, să vorbească cu Traian Băsescu? Doar un nebun

         Aproape că nu este zi în care posturile de televiziune din România să nu transmită doar evenimente care într-o societate normală, cu un sistem corect de valori nu ar fi absolut deloc băgate în seamă. Orice mic scandal, orice declaraţie dată de o ,,frumuseţe'' autohtonă, orice bârfă din lumea mondenă, orice moarte mai mult sau mai puţin violentă este ridicată la rangul de ştire senzaţională şi de interes naţional. Se întâmplă în fiecare zi lucruri cu adevărat deosebite, trăiesc printre noi oameni minunaţi care au realizări remarcabile, dar se dovedeşte că acestea sunt puţin importante pentru mass-media românească. 
       Toată ziua de astăzi televiziunile noastre de ştiri nu transmit decât despre bărbatul care s-a căţărat pe un stâlp şi cere să vorbească neapărat  cu Traian Băsescu şi despre moartea tragică şi viaţa agitată a miliardarului George Naghi. Din fericire, am treabă şi nu pot să urmăresc transmisiunile posturilor de televiziune. Oricum, nu văd decât o singură parte bună a celor petrecute astăzi. Doar astfel, preşedintele nostru mai iese din anonimat şi este readus în atenţa mass-media.
     

2 comentarii:

Adrian spunea...

Corect! Doar nebunii catarati pe stalpi mai au incredere in Traian Basescu, mai vor sa vorbeasca cu el.

Nicu spunea...

Ai vazut cine e candidatul USL pentru colegiul din Maramures?

Ce-o zice Liviu Pop.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/fenomenul-don-costel-revine-candidatul-usl-din-maramures-a-rapit-un-om-si-l-a-dus-in-pa-9413.html