vineri, 7 mai 2010

Jos pălăria, domnule Marius Nistor!

O vreme nu am înţeles de ce domnul Marius Nistor tace. Aşteptam ca şi el, alături de Liviu Marian Pop, să ne ridice moralul grav afectat de deciziile halucinante luate în ultima perioadă la Palatul Cotroceni. Ieri şi în această dimineaţă l-am văzut pe domnul Nistor făcând declaraţii foarte dure şi pronunţându-se ferm pentru declanşarea unor acţiuni dure de protest. Aveam nevoie să-l aud şi pe el afirmând că singura noastră soluţie în acest moment este declanşarea grevei generale şi boicotarea examenelor.
Chiar dacă fac parte dintr-o altă federaţie decât cea condusă de domnul Nistor nu pot să nu apreciez poziţia tranşantă pe care o are şi îl felicit pentru aceasta. Cred că trebuie să fim uniţi şi să le arătăm guvernanţilor că liderii noştri de sindicat se pot baza pe majoritatea dintre noi. Numai împreună putem reuşi!

2 comentarii:

SIPR-5 spunea...

Este timpul ca toate federatiile sindicale din invatamant sa fie unite, sa-si imbunatateasca planul de actiune cu solutii miraculoase si sa renunte la actiuni individuale unde fiecare vrea sa dea senzatia ca apara mai bine si mai repede interesele angajatilor din sistem. Din pacate in invatamant a functionat foarte bine stategia dezbinarii, folosita de guvernanti.

storiesonline spunea...

Degeaba urlati! Calitatea invatamantului in Romania este 0 si asta nu din cauza salarizarii ci din cauza voastra, a profesorilor, care nu doriti (n-ati dorit niciodata) sa se faca reforma in acest domeniu. Voi incurajati neseriozitatea, nemunca, forma fara fond! Nici nu ma mira ca il regretati multi pe Ceausescu!
Iar Nistor e un idiot si un ipocrit!