luni, 9 aprilie 2012

Pleaca Andrei Chiliman din PNL?

      Sunt reprezentantul domnului Andrei Chiliman, Primarul Sectorului 1 in 4 unitati scolare din sector si sunt onorat pentru ca mi s-a oferit aceasta responsabilitate. Apartenenta mea la PNL si faptul ca sunt lider de sindicat de peste 10 ani au fost luate in calcul, atunci cand am fost ales sa fac parte dintre aceia care il reprezinta pe domnul Andrei Chiliman in consiliile de administratie ale acestor unitati scolare. Il apreciez mult pe domnul primar si tin sa-i multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru noi, locuitorii sectorului 1. Posibila plecare a lui Andrei Chiliman din PNL ar fi o grea pierdere. Din tot sufletul, sper ca acest lucru sa nu se intample. Trebuie sa ramanem impreuna si sa ducem acest razboi, pentru Romania si pentru bucuresteni, cu PDL si aliatii sai.

Un comentariu:

Costi spunea...

“Chiliman a ajuns sa considere ca tot Bucurestiul este condus de el…”, zise dl George Laurentiu Crin Antonescu la TVR…
Da’ dansul nu a ajuns sa considere si sa creada, rau de tot, ca el conduce PNL numai prin autoritarism si vointa bunului plac, valori neregasite-n doctrina liberala de multi ani incoace???
Hmmmm, daca asta-i revolutia bunului simt, mult draga d-lui presedinte al PNL, inseamna ca exista o mare diferenta de perceptie a bunului simt, ala din teorie si ala din practica domnului in cauza…
Politica romaneasca, nimic nou !!!