miercuri, 30 noiembrie 2011

LA MULŢI ANI, ROMÂNI! LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!

        Mâine este Ziua Naţională a României. Toţi românii ar trebui să uite de adversităţi, de orgolii şi, măcar pentru o zi, să trăim toţi în armonie. Mâine ar trebui să fim bucuroşi şi să sărbătorim această zi. Unii chiar aşa vom face, dar vor fi mulţi cei care vor folosi această zi pentru a-şi face campanie electorală. Dintre toate manifestările anunţate pentru ziua de mâine, eu voi merge doar la paradă, pentru că doreşte acest lucru, mult de tot, fiica mea. Sunt sigur că se vor găsi destui care să se înghesuie la fasolea şi ţuica domnului Onţanu. Să le fie de bine şi sper să uite repede pomana oferită de domnul primar al sectorului 2. Ar fi dureros ca prin astfel de pomeni, domnul Onţanu să atragă voturi pentru UNPR. Oricum ar sărbători românii ziua de mâine, eu spun din tot sufletul: LA MULŢI ANI, ROMÂNI! LA MULŢI ANI, ROMÂNIA!

2 comentarii:

Adrian spunea...

Daca portocalii vor castiga alegerile din 2012, sunt sigur ca ROMANIA va disparea de pe harta Europei si a lumii. E pericol si pana la alegeri. Deja Basescu a facut niste afirmatii in acest sens care, din pacate, nu au fost luate in seama.

Daniel Mălăelea spunea...

Poate ca, in sfarsit, dascalii vor deschide ochii si nu vor mai vota ca prostii cu PDL. Ne-au facut prea mult rau si trebuie sa plateasca.