miercuri, 20 iulie 2011

Profesionişti în managementul educaţional preuniversitar

     Mâine, 21 iulie 2011, ora 9,00, la Colegiul Economic ,,Virgil Madgearu'' din Bucureşti începe programul de formare ,,Profesionişti în managementul educaţional preuniversitar''. Pe parcursul a 5 zile, 75 de inspectori, directori şi membri ai consiliilor de administraţie din unităţile de învăţământ preuniversitar vor participa la sesiuni de formare în domeniul managementului educaţional, al dezvoltării leadershipului şi al comunicării instituţionale. Să sperăm că acest program de formare va contribui la îmbunătăţirea pregătirii manageriale a inspectorilor şi directorilor. Îmi voi aduce şi eu o modestă contribuţie în calitate de formator.
 

3 comentarii:

Fursec liberal spunea...

Daaaa, profesionisti, menegiment educational, alea alea.
Deci ceva deosebit si extrafin!
Ce vroiam sa-ti zic, domnu manelist Malaelea, vezi domne ca colega lilick baga strimbe domne!
Deci am bagat o caterinca la adresa ta pe blogul ei, in sensul ca sa te cheme si pe tine data viitoare cind isi mai arata sefu vostru tariceanu curu lui de MILF la un sempozeon d-asta leberal, sa prinzi si tu un fursec, si domne, ce crezi, mi-a lasat comentariul domnule!
Deci eu cred ca nu prea te sufera, patriciana netului domne.
Nasol.
Si tu te scremi atita aicea pe blog ca sa le fii pe plac.
Nasol cu bogatasii astia si cu trepadusii lor.

Anonim spunea...

http://www.realitatea.net/un-membru-pnl-a-omorat-un-jandarm-intr-un-accident-alcoolemia-i-a-fost-scazuta-de-la-1-18-la-0-3_855276.html

Daniel Mălăelea spunea...

Liberalii nu sunt sfinti. Sunt si ei oameni. Orice padure are si uscaturi.