duminică, 10 iulie 2011

Am fost la Vulcanii Noroioşi

     Cele 4 module ale proiectului PROMEP s-au incheiat. Ca şi la celelalte 3 module, şi la ultimul, TIC în managementul educaţional, desfăşurat la Buzău şi Poiana Pinului, am învăţat destule lucruri folositoare, dar am şi legat prietenii, am făcut mici excursii în zonă. Aşa am reuşit să ajung, pentru prima dată în viaţă, şi la Vulcanii Noroioşi.


2 comentarii:

opritescu spunea...

Scrieti-ne cateva impresii legate de ce ati vazut sau ati simtit cand ati ajuns acolo. Pe mine ma impresioneaza aceste fenomene, insa nu ma juns sa-i vad niciodata.

Daniel Mălăelea spunea...

Parca eram intr-o secventa dintr-un film stiintifico-fantastic. Parea un peisaj selenar sau unul postapocaliptic. Am stat mult timp sa privesc bulele de noroi, unele foarte mari, care se ridicau si se spargeau. Unele cratere sunt foarte mari, iar noroiul scurs ajunge la peste 50 de metri distanta. Am vazut si cateva tuneluri si santuri foarte mari create in urma eruptiilor. A fost o ocazie rara de a vedea aceste minuni ale naturii. Chiar am putut sa vedem atat Paclele Mari, cat si Paclele Mici, adica 2 din cele 3 locuri in care pot fi vazuti vulcani noroiosi in judetul Buzau.