luni, 9 mai 2011

Au avut loc alegeri parţiale în F.S.L.I.

      Am aflat pe surse că nimic nu s-a schimbat în F.S.L.I.. Preferatul meu, Liviu Marian Pop, nu a reuşit să câştige funcţia de preşedinte şi va rămâne în continuare secretar general al F.S.L.I.. Nici colegul meu de la S.I.P. Sector 1, unul dintre cei mai buni lideri pe care îi are F.S.L.I., nu a reuşit să câştige o funcţie de vicepreşedinte, pe care însă a obţinut-o prietenul meu de la Piteşti, Adi Voica. Aleşi sau nealeşi, fericiţi sau dezamăgiţi, trebuie să facem front comun şi să mergem înainte. Succes, F.S.L.I.!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Sindicatele astea chiar ca-s incapabile sa se reformeze.Liderii lor s-au facut de ras de-a lungul timpului in fata membrilor simpli de sindicat datorita imbarligarii cu politicieni.Si se mai mira ca oamenii nu vin la chemarea lor in strada.

Adrian spunea...

Vorbiti prostii domnule Anonim 9 mai 2011, 10:20! Cand nu stii ceva este bine sa taci. Ai sansa sa fii considerat filosof.

Carmen P spunea...

Pai sigur ca de-aia nu vin oamenii in strada, fiindca au fost dezamagiti de catre liderii de sindicat. Doar n-or avea si alte motive de revolta decat acela de-a raspunde apelului sindicatului! Sa nu fim caraghiosi! Oamenii nu ies in strada din o multitudine de alte motive mult mai importante decat petele care stau pe imaginea sindicala si anume, lipsa de caracter corespunzator si tendinta de-a cauta culpe colaterale pentru propriile insuccese.

Adrian spunea...

Desigur, nici un lider de sindicat nu si-a dat inca foc in Piata Constitutiei sau in fata MECTS. S-au imbarligat cu politicienii si i-au chemat pe sindicalisti sa protesteze in Piata Constitutiei, in Piata Victoriei, in fata MECTS, in fata prefecturilor si a sediilor partidelor politice. Iar oamenii, cum sa iasa in strada? Pai, ce? Nu se vede mai bine la televizor!? Dar am, asa, si eu, o banuiala: se comenteaza si se arunca cu noroi, cu mare usurinta, in sindicate si lideri din sediile cabinetelor parlamentarilor pedelisti.

Carmen P spunea...

Se arunca cu noroi in general...se pare ca aceasta este singura competenta de prima rang a romanului. Chiar daca nu esti reprezentant PDL, sfarsesti oricum innoroit. Problema este ca lucrurile clare, "nepatate" nu prea ne dau satisfactie, din nefericire, si-i firesc atunci sa se persiste intr-o permanenta tendinta de improscare reciproca.
Nu sunt o adepta a regimului pdl-ist cum, de altfel, nu sunt adepta a niciunuia dintre regimele care s-au perindat pe la carma Romaniei postrevolutionare. Si, acest lucru deriva dintr-un aspect foarte simplu: nu mai reusim, se pare, sa construim partide ideologice, am produs in ultimul timp doar clici mai mult sau mai putin mafiote cu care nu vom avea niciodata succes in conturarea unei perspective luminoase. Si-atunci, ce mai ramane de facut in lipsa unei calitati indiscutabile pentru realizarea acestui scop si anume, construirea unor actiuni bazate pe principialitate? Improscarea cu noroi, desigur...ca si cand ar mai fi cazul si mizeria n-ar fi suficienta in noi toti...

Anonim spunea...

F.S.L.I. este o g.l.u.m.a. care ia cotizaţii, dar isi infunda membrii mana in mana cu directorii. La mai mare.