miercuri, 11 august 2010

Ce caută un profesor de liceu în PNL?

      De o săptămână, eu şi colegii mei din Organizaţia Cadrelor Didactice-PNL Sector 5 participăm la campania ,,Noi facem economie'', iniţiată de PNL Bucureşti. Este o experienţă foarte interesantă şi din care voi avea multe de învăţat. În cele două zile în care m-am aflat la cortul de la PROSPER, a trebuit să răspund  şi la  unele întrebări care nu aveau legătură cu această campanie sau cu programul PNL. Una dintre acestea a fost legată de prezenţa mea în PNL. 
        Întotdeauna i-am apreciat pe politicienii liberali care au făurit România Mare şi pe aceia care au traversat dictaturile succesive existente în istoria României, pentru a sfârşi apoi în închisorile comuniste. Ca  student şi apoi profesor de istorie, m-am simţit întotdeauna aproape de acest glorios partid. Atunci când eram student la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti, m-am înscris în PL '93. Trecerea mea prin acest partid a luat sfârşit la 3 ani după terminarea facultăţii. 
      Nu m-am mai gândit în ultimii 10 ani să fac politică şi nu credeam că voi intra în PNL. Dar am avut norocul să întâlnesc doi politicieni liberali remarcabili, care m-au făcut să-mi schimb percepţia pe care o aveam despre oamenii politici şi care, prin felul lor de a fi, m-au determinat să mă gândesc la intrarea mea în rândurile PNL. După mai bine de un an de zile, perioadă în care am participat la numeroase acţiuni organizate de aceşti prieteni, am decis să mă înscriu în PNL. Sunt convins că am făcut un lucru bun şi mă bucur că am făcut acest pas.
     Din luna martie sunt membru activ al Filialei PNL Sector 5 şi particip la toate activităţile la care este necesară prezenţa mea. Ţin să le mulţumesc prietenilor Alina Gorghiu şi Mihai Voicu pentru faptul că m-au ajutat să ajung aproape de PNL şi tuturor politicienilor liberali pentru că au avut încredere în mine.

5 comentarii:

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

http://codrinscutaru.blogspot.com/2010/08/pentru-profesori.html
Daniel, ai o leapsa de la mine. Multumesc.

Anonim spunea...

Va felicit pt. activitatea dvs. si promit ca o sa va sprijin in demersurile politice. :D

Daniel Mălăelea spunea...

Codrin, Alex, va multumesc! Stiu ca pot sa ma bazez pe voi! Si voi pe mine.

alina gorghiu spunea...

Daniel, esti incredibil! Esti o valoare pentru sectorul 5! Eu zic multam ca ai venit alaturi de noi

Daniel Mălăelea spunea...

Alina, tu stii cel mai bine cum am ajuns eu in PNL. Nu as fi intrat niciodata in acest partid, desi intotdeauna am fost cu sufletul alaturi de el, daca nu te-as fi cunoscut pe tine. Iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa ma implic. Eu, colegii mei suntem alaturi de voi si incercam sa nu va dezamagim.