marți, 19 februarie 2008

Dacă vă pasă, veniţi alături de mine

Blogul meu vreau să fie tribuna unde să vă puteţi exprima neliniştile, îndoielile, speranţele, unde să adresaţi întrebări şi să găsiţi răspunsuri.
Ştiu că nu vă e uşor, ştiu că nu sunt mulţi cei care vă sprijină, vă înţeleg şi vă sunt aproape. Nu-mi fac iluzii că veţi avea curajul de a vă deschide sufletele şi de a avea prea mare încredere în mine. Cel puţin, nu de la început. Şi totuşi, aştept întrebări, aştept să-mi cereţi sfaturi şi sper să pot face pentru voi mai mult decât fac de atâţia ani în liceu, prin activitatea de la catedră şi prin activităţile extracurriculare şi extraşcolare.
Nu-mi pasă că unii vor considera, poate, că sunt prea visător, că sunt un idealist. Mereu am crezut că se poate schimba ceva prin puterea exemplului personal, prin implicare, prin dăruire. Dacă 5% dintre voi au ceva să-mi comunice şi aşteaptă un sfat, un îndemn, o consolare, atunci merită să pornesc pe acest drum.
Vreau să intraţi pe blogul meu doar dacă aveţi ceva de transmis şi altora, dacă simţiţi nevoia să-i faceţi părtaşi la bucuriile voastre şi pe ceilalţi, dacă aveţi nevoie, într-un moment greu, să exprimaţi ceea ce vă apasă şi, eventual, sa primiţi confirmarea că nu sunteţi singuri. Eu, dragi mici prieteni, vreau să pot demonstra că-mi pasă, că vă înţeleg şi că sunt alături de voi.

3 comentarii:

Duta Claudiu spunea...

Domn profesor , dumneavoastra sunteti ,alaturi de doamna diriginta Jidoveanu profesorii pe care ii respect cel mai mult de cand sunt elev . Ati dovedit de atatea ori ca sunteti dispus la orice actiune , discutie sau compromis pentru elevi . Ce sa mai spun . SUNTETI CEL MAI BUN!
Mult noroc in continuare ! Duta Claudiu ( 10 D )

Anonim spunea...

mi-a pasat...pana la discutia de azi cu dumneavoastra cand m-ati jignit fara sa am vro vina..oricum succesc...[Alin 11f]

Regele Sarpe spunea...

Pot spune fara resentimente ca in liceul nostru nu vad copii destetpti,vad doar cativa elevi isteti care se folosesc de "unele mijloace" pentru a fi in top.Eu respect profesorii si in special pe cei severi,severitatea este buna la scoala pentru ca doar un profesor sever,exigent poate scoate ce ai mai bun in tine.Daca ai luato nota de 3 nu releva faptul ca esti prost sau ca ai avut o zi proasta.Bineinteles ca inseamna ca nu ai invatat sau ca nu ai stiut nimic in acel test dar poate fi un pas inainte(depinde cum este privit).Acea nota de 3 te poate ambitiona mai mult ca orice,te va face sa inveti mai mult decat palnuisei tu ca vei invata.Asadar nota 3 este un "sut" care te va impinge in fata.Respect din partea elevului Ciorap Claudiu(11a) de la Cercul de Istorie.