vineri, 29 februarie 2008

Cupa Colegiului Tehnic Media la fotbal

Când am decis să organizez Cupa Colegiului Tehnic Media la fotbal, speram să se înscrie 16 echipe. Nu mă aşteptam să fie un număr atât de mare de echipe înscrise. Înseamnă că iubiţi fotbalul şi spiritul de competiţie. Am să fac totul pentru a duce la bun sfârşit acest proiect. Va fi greu, ne vor împiedica mulţi factori, multe persoane, dar ştiu că veţi fi alături de mine şi mă veţi ajuta. Pentru mulţi este ultima competiţie din anii de liceu şi va rămâne sigur o amintire frumoasă. Pentru alţii este prima de acest fel. Sunt foarte multe premise că va fi o competiţie reuşită. Sper să faceţi o popularizare pe măsura entuziasmului vostru. Vreau să aveţi încredere în forţele voastre. Orice echipă poate să ajungă în grupa finală de 4 echipe. Acele meciuri din grupa finală se vor desfăşura cu spectatori şi cu invitaţi din presă, antrenori, arbitri. Cel puţin acestea sunt promisiunile. Încercam să găsim şi modalităţi de premiere a echipelor clasate pe primele locuri. Sper să fiu ajutat în acest sens. Orice propunere din partea voastră va fi luată în considerare.
Nu mai este mult timp până când va începe primul meci. Tragerea la sorţi va avea loc marţi la ora 10,30. De acum puteţi să faceţi şi pronosticuri. Am să vă adresez 2 întrebări. Care credeţi că vor fi cele 4 echipe care vor ajunge în grupa finala? Ce echipă va câştiga?

29 de comentarii:

Anonim spunea...

Noi pornim cu ultima sansa :D ... suntem outsideri . Sa nu ne ia nimeni in seama :D . Speram sa trecem si noi de primul meci . Ne rugam la Dumnezeu sa facem primul pas . Bafta la "favorite" 11 G - Boys :))

Anonim spunea...

Va multumesc domn profesor pentru ceea ce faceti , pentru cat va straduiti . Se vede ca puneti mult suflet in ceea ce faceti , si asta pe mine personal ma surprinde oarecum pt ca nu am mai vaz un profesor de asemenea calitate ca dumneavoastra .
Cu mult stima si apreciere Duta Claudiu 10 D . Si in numele clasei va promitem ca nu va vom dezamagii ! fortza 10 D

Anonim spunea...

avem sanse si inca foarte mari pt ca ne intelegem si jucam totii bine si cativa dintre noi sunt si pe la fotbal.Suces 10 A

Anonim spunea...

La noi o sa fie o mare problema . 3 dintre jucatori sunt plecati cu lotul national de juniori ( U17 ) in Portugalia , 2 sunt plecati in deplasare pentru meciul cu Dacia Mioveni . sper sa nu inceapa campionatul pana nu vin ei k nu avem nici o sansa :(

Anonim spunea...

hai sa spunem ca ar fi interesanta ca grupa finala sa fie urmatoarea :

11 F
11 G
12 A
SI BINEINTELES 10 D !
HAI BAFTA TUTUROR ! BY clau

Anonim spunea...

in semifinala sa vina sa ma vada astia de la FRF :-w

Anonim spunea...

Am niste propuneri pentru Cupa CTM :

1 - Semifinala si Finala sa se joace in sala scolii 20 de la Trapezului sa avem si ceva sustinatoti in tribune . ( daca se poate )

2 - sa se premieze la final cu diplome si chiar unele premii :
CEL MAI BUN JUCATOR AL COMPETITIEI
GOLGHETERUL COMPETITIEI
PORTARUL COMPETITIEI

Sa facem aceasta cupa sa semene putin cu cea organizata la Polivalenta.

Succes !!!

Anonim spunea...

Vreau sa semnati comentariile ca sa stiu cui sa ma adresez. Cum am putea sa jucam la sala Scolii 20? Cine plateste sala? Si eu am in intentie sa premiem golgeterul, cel mai bun portar, cel mai bun jucator si echipele clasate pe primele 3 locuri. Deocamdata nu avem niciun ban pentru premii. Sper sa reusim cumva sa asiguram premii. Pana acum sunt doar eu cel care incerc sa duc la bun sfarsit acest proiect. O varianta ar fi sprijinul Comitetului Reprezentativ al parintilor, alta ar fi implicarea Consiliului Elevilor. O a treia varianta este alocarea de catre Directiune a unor fonduri din resurse extrabugetare. Cea mai putin dorita varianta de catre mine este o contributie minima din partea fiecarei echipe pentru constituirea unui fond de premiere.

Anonim spunea...

hai sa spunem ca ar fi interesanta ca grupa finala sa fie urmatoarea :

11 F
11 G
12 A
SI BINEINTELES 10 D !
HAI BAFTA TUTUROR ! BY clau

Claudiule...ai cam gresit echipele pe acolo in faza finala..scoate 11 F i-ai pus si primi...si pune in locul 11 F ..10 A..pt ca ei vor castiga cupa...11 F au 3 jucatori la echipa liceului care care joi va avea meci..si nu prea punem mare pret pe cupa asta..interna..jucam asa...noi vrem sa se auda de Media in exterior...dar vom juca...oricum 10 A sunt favoriti cred eu...apoi clasa lu Boanca Racauteanu si Davids....a scris [Alin Cappy]..bafta la tragerea la sorti

Anonim spunea...

Cupa liceului nostru ar trebui sa fie importanta pentru toti. C.T.Media este casa noastra. Eu asa o consider.Dar eu sunt profesor si sunt de multi ani aici.M-am atasat de locul acesta.Aici e viata mea.Sa-ti fie rusine, Alin Cappy pentru tot ce ai facut rau, pentru tot ce ai spus urat.Daca as fi avut eu inima aceea sa nu te introduc in echipa liceului, nu am fi iesit din primul tur. Nu va mai dati mari fotbalisti, pentru ca nu sunteti. Voua nu va pasa de liceul acesta. Ati jucat si jucati doar pentru voi. Oricum, ceea ce jucati voi nu se cheama fotbal. V-o spune cel care a stat langa voi peste 50 de meciuri. A fost pierdere de vreme. Vreau sa se stie ca in urma acestei Cupe voi forma o echipa din elevii de clasa a 9-a si a 10-a, care vor ramane in afara echipei de smecheri care se autointituleaza,, Echipa liceului''. Echipa aceasta va juca meciuri de antrenament in cele mai bune sali din Bucuresti si cu cele mai tari echipe si va fi inscrisa in toate competitiile la care voi putea sa o inscriu, in conditiile in care nu sunt profesor de sport. Va asigur ca vor fi destule.

Anonim spunea...

Imi pare rau ca nu pot sa joc in meciuri din cauza problemelor de sanatate.....sper ca ai mei colegi de la 12A sa ajunga cat mai departe si de ce nu sa castige.

Anonim spunea...

eu cred ca 11g,11f, 10d, 12a,dar nu se stie niciodata succes tuturor(MESSI)

Anonim spunea...

pf vezi doamne nu puneti mare pret pe cupa , da la inceput sufereati de voi ka bateti voi tot si luati primul loc , ak cand aty vazut ca e prea mare si vedeti k nu prea aveti sanse va dati jucatori in ,,echipa scolii '' makar din respect pentru domn profesor si tot nu ziceam ,, nu prea punem pret p cupa asta '' alta aty fost in stare sa luati ?
FOORTZA 10D by Clau

Anonim spunea...

bn ma "FOTBALISUTULE" o sa jucam joi la cupa pe sector...si daca castigam cupa vin si iti arat diploma...si nu mai vb tu de fotbal...ca veneai la echipa liceului la antrenamente...doar sa fi la numar...ca nu aveam cu cine sa ne jucam...si pe urma va dadea domnul profesor afara ca zicea ca nu aveti nici o treaba;)

Anonim spunea...

ba esty suferintza mare BUNULE , dak esty aja bun deja nu mai participam . esty prea bun si ne e frica .

Anonim spunea...

by Clau 10 D

Anonim spunea...

Aline asta de la 11 F frate te mai suporti ? esti praf ma copile si suferi de fotbal zici ca esti in champions league . mai lasa-ne frate cu arfe d-astea ca esti cozonac . lasa-ne in pace copilule . Vrei sa fac un sondaj sa-i intreb pe toti ce cauti tu in echipa liceului ??? o sa vezi ca esti cel mai varza . nu aveam nimic cu tine ma da' cand vad k suferi atat imi vin spumele . (AlexXx)

Anonim spunea...

sar putea pune programu cu mecurile.
multan :)

Anonim spunea...

aty putea posta programu cu meciurile si datele cand se joaca ? va multumim frumos

Anonim spunea...

cand se posteaza programul meciurilor ??? ardem de nerabdare :)))

Anonim spunea...

Cea de-a 29 echipa inscrisa este XI-a A SAM.
Gheorghe Alexandru-1990 (portar)
Cârmiş Ionut-1990(capitan)
Ivan Iulian
Manole George
Ciobanescu Madalin
Dan Alexandru
Culoare:albastru

Anonim spunea...

domn profesor dupa cum stiti 10 D avem ecgipament tot albastru ( inter milan ) si avamd in vedere ca suntem primii inscrisi credem ca ei ar trebuii sa-si schimbe culoarea echipamentului Duta Claudiu 10 D
( deoarece suntem adversari )

carmen spunea...

se stye dja ca 12h va castiga;)adik handbalistele;)feritzi-va ca venim...

Anonim spunea...

sau ma rog , poate fi un albastru deschis . al nostru este negru albastru inchis , si ne-am putea incurca By CLau 10 d

Anonim spunea...

Care credeti ca Alin 11 F (cappy) e fotbalist doar in vise ? si care ziceti ca e si in realitate ? (sincer sa mor )

Anonim spunea...

eu zic A ... in vise :)))

Anonim spunea...

E fotbalist in echipa clasei a 11 F.

Anonim spunea...

Ba e foarte tare aici pe blog...chiar imi place de voi toti...dak vreti va iau la mn acasa:X:X:X:))

Anonim spunea...

claule lasa-te tata de sportu asta extrem..scrisu pe blog...du-te la cerseala si lasa-ne:D:X:X:X