sâmbătă, 4 februarie 2012

Speranţa noastră este USL

     USL are imensa şansă de a le reda românilor încrederea în politicieni. Cunosc o mulţime de tineri care privesc cu infinită speranţă spre liderii USL. Pentru nimic în lume nu trebuie să-i dezamăgim. Trebuie să-i convingem că nu toţi politicienii sunt hoţi şi că unora chiar le pasă de oameni. Din fericire, fac parte dintr-o echipă tânără, care cuprinde mulţi politicieni cinstiţi şi pricepuţi. Sunt sigur că alaturi de noi vor veni mulţi tineri şi, mai ales, că nu vor regreta pasul făcut.

3 comentarii:

Adrian spunea...

Daniele, mai ai timp sa intelegi ca functia-sefia (si cea politica) schimba si haina omului. Desigur, sunt de acord ca trebuie sa ne orientam spre raul cel mai mic sau, cum spui tu, "sa avem incredere" in raul cel mai mic. Parca Nastase a dat prin 2001 o OUG prin care putea fi condamnat la puscarie cine nu recunostea ca in Romania a fost holocaust. Profesorii de istorie trebuiau sa-i minta pe elevi si sa le spuna ca romanii i-au omorat pe evrei. Parca tot Nastase spunea in 2004 ca profesorii vor salarii mai mari pentru o votca in plus. Etc. Desigur speranta e la USL dar nu sper ca vor construi o societate imaculata.

Daniel Mălăelea spunea...

Imaculata nu va fi societatea romaneasca niciodata. Dar nimeni nu va mai face atata rau romanilor cat a facut actuala guvernare. ACestia sunt hoti, incompetenti, mincinosi, rai.

Adrian spunea...

Ei, da! Acum ai dreptate perfecta. De fapt, si eu voiam sa spun ca nu am incredere in unii pesedisti si nu prea in ceilalti. La fel si in P.C.-isti. Cat priveste pe P.N.L.-isti, guvernarea lor a fost cea mai benefica din '90 incoace.