duminică, 15 ianuarie 2012

Nu plecam acasa!

        Am fost in piata timp de 4 ore. Fetita m-a vazut la televizor, s-a speriat si m-a chemat acasa. Mi-ar fi placut sa fiu in continuare in strada, pana noaptea tarziu, alaturi de acei oameni minunati. Tuturor romanilor curajosi, le dedic aceste cantece nemuritoare.

 



13 comentarii:

Nicu spunea...

N-ai aruncat si tu cu pietre?

De ce ai fost in piata ,ca sa veniti voi la putere,voi cei cinstiti adica USL.

N-o sa-ti mai citesc blogul,politruc ieftin...

Adrian spunea...

Mai Nicule, cine a fost in Piata a fost ca sa plece sleahta asta de hoti si ticalosi pe care tu o protejezi. La putere va veni cine va vrea poporul. Dar se pare ca tu esti greu de cap si arunci cu pietre.

Anghel Costinel spunea...

Sincer eu sunt rece fata de aceste manifestari... ma bucura , faptul , ca poporul inca traieste , ca mai exista romani in tara asta insa totodata inca sunt si romani care pateaza imaginea acestui popor, romani ce isi merita soarta . Vandalizarea bucurestiului nu face parte din libertate iar asta e unu din motivele pentru care libertatea pe care o avem este doar o cusca mai mare si stiind ca ati facut facultatea de drept intelegeti ce spun ... . Avem drepturi si fata de altii nu numai fata de noi ! Rusine celor de la conducere ca nu se lasa si tin in strada oameni batrani ,oameni care oricum nu au bani de medicamente si caldura in apartamente... probabil ca or ca stau in casa ori afara diferenta de temperatura si riscul de imbolnavire nu e mare. Sunt unul dintre acei romani care nu mai vad un viitor apropiat bun pentru aceasta tara...ma doare ca totusi e tara mea si cu toate astea au facut altii in asa fel sa ma indeparteze de ea , de simbolurile si de valorile ei au facut in asa fel sa-mi stearga aparent din suflet mandria de a fi roman.

Mirea spunea...

Trebuie privit clar şi obiectiv asupra evenimentelor de sâmbătă şi mai ales de duminică seara. Au fost în general două categorii de oameni: unii paşnici, dintre care foarte mulţi tulburaţi, jefuiţi de stat şi dezorientaţi (această categorie alimentează rata mare de sinucideri la care a ajuns poporul român), iar ceilalţi care distrugeau totul în calea lor într-un mod absolut brutal, susţinuţi de nivelul minim de educaţie, alcool sau chiar droguri! Gloata de derbedei reprezintă oamenii crescuţi în mare parte de democraţie (majoritatea probabil având până-n 30 de ani), sub "protecţia" zâmbetului perfid de curvă a tovarăşului Iliescu, cu participarea mult prea ştearsă a domnului Constantinescu sau cu rânjetul de orice situaţie a lui Băsescu...e opera lor, ei au permis asta! Ajungem la cuvintele părintelui Iustin Pârvu (cel pe care unii au sărit ca proştii să-l numească legionar în sens peiorativ, neştiind nimic despre asta): "SUNTEM PUŞI ÎN SITUAŢIA DE A CREA OAMENI". Doamne ajută!

Daniel Mălăelea spunea...

Eu sunt in fiecare zi, timp de cateva ore, in strada, alaturi de bucurestenii care protesteaza pasnic. Cred ca Romania, tara pe care nu am s-o parasesc niciodata, are viitor. Voi, tinerii, sunteti datori sa va construiti un viitor frumos aici si nu in alta tara. Dar trebuie sa va implicati.

Anonim spunea...

MALAELEAAA , nu cumva tot tu esti si sub denumirea de "Mirea" ? trezeste-te lasule ! Cu protestele pasnice nu se rezolva nimic , nu-i mai condamnati pe huligani . sunt tot romani si se exprima in felul considerat de ei bun , la fel cum jegurile de la putere ne-au furat pe noi in toti acesti ani mai conteaza un geam spart , o banca rupta ? poate asa se atrage atentia si poate baga frica in chior . BRAVO LOR CE AU FACUT ! Despre abuzurile facute de jandarmi , despre oameni pasnici batuti nevinovati , de ce nu vorbeste nimeni ? cum sa nu strangi ura cand te bate un jandarm , tu fiind nevinovat ? Foarte bine ca le dau cu pietre in cap , sa-i rupa cu bataia ! JANDARMERIA APARA HOTIA ! Vino in piata lasule , nu mai protesta pe blog , si daca vi, nu mai sta 4 ore spargand seminte !

Daniel Mălăelea spunea...

NU sunt las, tinere! Eu sunt in piata in fiecare zi timp de 2-3 ore. EU am familie, am o profesie si nu imi permite timpul sa stau mai mult. Incurajez participarea la proteste, dar in mod pasnic. MIrea este un fost elev exceptional. Sunt sigur ca la protestele pasnice participa si el.

Anonim spunea...

Si eu sunt sigur ca nu-l intereseaza blogul dumneavoastra :) . E urat sa postati in numele lui , sa va comentati singur blogul in numele altcuiva . CE FRUSTRANT !!!

Mirea spunea...

Mă boule anonim, mai întâi învaţă să scrii, să te iscăleşti şi abia apoi să arăţi cu degetul sau să tragi concluzii! Să ştii că democraţia pe care o pretinzi tu, cerând schimbare, nu înseamnă violenţă. De fapt asta e problema, de 20 de ani nu a fost libertate, ci libertinaj, promiscuitate guvernamentală, îndobitocire şi nihilism! Toţi cei care au distrus duminică seara trebuiau arestaţi fără milă şi trimişi măcar o lună de zile LA MUNCĂ (o activitate neobişnuită pentru 90% dintre ei)! N-am ieşit în piaţă şi n-am s-o fac niciodată aşa. Înţeleg durerea şi disperarea oamenilor însă nu e nimic organizat. Trebuie să se impună cineva..nu am văzut un lider(venit nu din partea opoziţiei, un om "curat", politiceşte vorbind), nu am văzut un program! În schimbare am fost de peste 2000 de ani în zona asta viforoasă de lume dar astăzi mi-e teamă de cei ce "latră-n difuzoare cum vor face ţara mai mănoasă" venind IARĂŞI la putere! Au început să apară grupuri care cer legalizarea de droguri, probabil vor apărea şi homosexualii cu defilările lor, unii sunt infiltraţi pentru a fabrica diversiuni..mulţi dintre cei aflaţi în piaţă, din păcate, sunt o "formă fără fond"!

Anonim spunea...

Deci , s-o iau cu inceputul : Nu stiu cat de gresit am scris sau prost gramatical , dar daca am facut o greseala cred ca a fost minora , din cauza ca am scris repede si putin nervos (la fel ca si acum ) . Pun pariu ca 80% din elevii tai scriu mai prost ca mine si nu cred ca Mirea are un vocabular asa dezvoltat , asta pentru ca il CUNOSC ! SA-TI FIE RUSINE MALAELEA PENTRU LIMBAJUL PE CARE-L FOLOSESTI PE BLOG IN SPATELE ALTEI IDENTITATI !
Stiam ca esti un las si un om cu 1000 de fete dar nici chiar asa . Acum mi-ai dovedit-o ! Cei care te cunosc stiu ca asa e firea ta . Pe blog te dai un om foarte bun , dar in realitate esti un om cu mai multe fete . Esti un om RAU mALAELEA , dusmanos !
E RUSINOS CE FACI !

Daniel Mălăelea spunea...

Eu imi asum intotdeauna ceea ce scriu. Niciodata, pe niciun blog sau forum nu am scris sub protectia anonimatului. Eu sunt bucuros ca tinerii protesteaza impotriva regimului portocaliu si cer o viata mai buna, dar eu sunt dascal si nu pot sa incurajez manifestarile violente. Sunt un om curajos, cinstit si sincer. Sunt convins ca asa ma vad cei care ma cunosc. Daca tu, anonimule, ai o alta parere, nu pot decat sa ti-o respect.Dar gresesti. Mirea este un om real si eu sunt mandru ca am avut astfel de elevi. Recunosc ca si eu, dascalul lui, am avut unele lucruri de invatat de la el. Este un tanar foarte cult si educat.

Mirea spunea...

În perioada interbelică se spunea că prostia e o infracţiune la români şi că poţi umbla două ore în galop prin Bucureşti fără să dai de un prost. Situaţia s-a cam răsturnat, astăzi proştii orgolioşi te atacă la colţ de stradă, pe blog, în metrou...Deja apar teorii bolnave ale unor oameni fără repere morale, fără educaţie, cu limbaj uzitat de cartier...personajele din scrierile lui Caragiale sunt mult mai complexe! Nici eu nu cred că deţin un vocabular dezvoltat, nu sunt un tip cult...dar nu sunt nici domnul profesor Mălăelea, chiar dacă ceva ne leagă într-un fel!

Anonim spunea...

Mi-e MILA de tine ... SINCER !