sâmbătă, 11 februarie 2012

Incepe Cupa Liceelor Coca-Cola la fotbal

Pentru ca timpul insemna bani, organizatorii au decis sa simplifice cat mai mult posibil modalitatea de inscriere la Cupa Liceelor Coca Cola, prima competitie nationala de acest fel din Romania, cu cele mai tari premii puse in joc vreodata.
Pentru a elimina orice suspiciune trebuie spus ca pentru desfasurarea acestei competitii EXISTA ACORDUL INSPECTORATELOR SCOLARE (Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Inspectoratele Scolare Judetene), CU CARE A FOST SEMNAT UN PROTOCOL!
Aici sunt TOTI PASII ce trebuiesc facuti pentru inscrierea in competitia care te poate duce la CAMPIONATUL EUROPEAN DE FOTBAL 2012. Punct cu punct.


1.    Se descarca formularul de inscriere. Exista doua variante, fie WORD, fie PDF. NU conteaza varianta pe care o alegeti, este decizia voastra.


2.      Dupa ce descarcati formularul de inscriere, acesta se completeaza cu toate datele (pe cat posibil, scris cu caractere mari, de tipar, inteligibil). RUGAMINTE: fara stersaturi, adaugiri, corectari, de aceea, nu va grabiti in completarea lui! Dupa ce se discuta cu profesorul de educatie fizica sau cu profesorul care face alcatuirea lotului, formularul completat e semneaza si se stampileaza de catre directorul institutiei, certificandu-se, prin aceasta, ca elevii trecuti in tabel sunt inscrisi la institutia de invatamant respectiv.

3.      Se merge la medic pentru a se pune pe formular stampila si semnatura de „apt pentru efort fizic” in dreptul fiecarui elev; ATENTIE: Nu este obligatoriu sa fie un doctor specializat in medicina sportiva! Stampila si semnatura trebuia sa apara, insa, in dreptul fiecarui elev. ATENTIE: Nu se admit stampile colective, adica una singura pentru tot lotul! ATENTIE: NU sunt obligatorii adeverinte medicale individuale, dar, daca le obtineti, acestea reprezinta un plus pentru siguranta voastra. Pe teren, insa, veti intra NUMAI in baza tabelului completat, cu mentiunea „Apt pentru efort fizic / Apt pentru fotbal in sala” in dreptul fiecarui elev.

4.      Verificati, cu atentie, datele din tabel, pentru a nu aparea probleme! Nume, date exacte, stampila unitatii, semnatura si parafa medicului.

5.      Dupa completarea exacta, aveti doua variante:
a)      se scaneaza formularul si se trimite pe adresa romeo.banica@gsp.ro

b)      se trimite la numarul de fax 021.406.65.84

11 comentarii:

Anonim spunea...

Inscrietii si Liceul Mediaa?

Daniel Mălăelea spunea...

Incercam

Anonim spunea...

Arr fi frumos

Anonim spunea...

Mai are echipa media ?

Daniel Mălăelea spunea...

Echipa are, dar antrenor nu.

Anonim spunea...

Si mai inscrieri Liceu cu/fara Profesor? Nu puteti fi Dumneavoastra?

Anonim spunea...

Media trebuie sa fie inscrisa cu sau fara profesot...deoarece toata lumea stie...ca acest liceu este unul cu traditie in fotbal !!!

Anonim spunea...

oricum nu a avut niciodata nici echipa nici antrenor

Daniel Mălăelea spunea...

Se pare ca nu vom avea echipa la Cupa Coca Cola. Mai sunt 2 zile si nu avem decat o foaie cu numele si celelalte date ale elevilor. Este necesara viza medicala pentru fiecare elev si apoi semnatura directorului. Niciun fotbalist nu a avut bunul simt sa se ocupe de aceste formalitati

Anonim spunea...

pai normal ca nu s-au ocupat pentru ca "nu e" "fotbalisti". Decat sa participe la o competitie asa frumoasa "baietii" prefera o sticla de votca sau o "tigare tare" . Asta-i generatia actuala . Daca am fi avut noi sansa asta am fi intors liceul pe dos, stiti bine . Mi-e dor de generatia de acum cativa ani . Pacat .....

Anonim spunea...

Suntem jucatori de fotbal, doi dintre ei au fost bolnavi de rubeola si ceilalti probabil nu au stiut!