vineri, 20 august 2010

Pentru ei de ce se poate?


Ortacii din Oltenia vor primi tichete cadou cu ocazia “Zilele Minerului” şi în mai multe locaţii vor fi organizate petreceri câmpeneşti. Angajaţii Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia vor primi, cu ocazia "Zilei Minerului", sărbătorită între 20-21 august, tichete cadou în valoare de 600 de lei. Declaraţia îi aparţine vicepreşedintelui Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Viorel Temelescu, care a mai spus că fiecare unitate minieră va asigura angajaţilor o masă festivă la ieşirea din schimb. “Fiecare miner, indiferent de locul unde lucrează va primi câte un tichet cadou în valoare de 600 de lei. Toate tichetele au fost asigurate şi vor ajunge la mineri în cursul zilei de joi, cel târziu vineri. Deoarece, în acest an, este posibil ca să se organizeze serbări câmpeneşti doar la Motru şi Câlnic, am decis ca, la fiecare ieşire din schimb, toţi reprezentanţii minelor şi carierelor să organizeze câte o masă festivă pentru mineri. An de an, ziua minerului este sărbătorită şi nu putea fi altfel acum”, a precizat Viorel Temelescu.
La nivelul SNLO urmează să ia tichete cadou circa 8.000 de angajaţi. În data de 17 august angajaţii Complexului Energetic Rovinari au sărbătorit "Ziua Minerului" şi au fost cadorisiţi cu o primă de 600 de lei.  
Noi nu ne primim nici măcar salariile, iar pentru angajatii altor ministere se plătesc prime, stimulente, tichete cadou, tichete de masă. Sunt mai multe explicaţii pentru această situaţie. Noi avem cel mai incompetent ministru, suntem nepăsători şi  laşi, avem lideri de sindicat slabi. Deci, ne merităm soarta.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca problema e de ce capra vecinului e mai grasa.... Poate ar fi bine sa incercam sa ne mai schimbam mentalitatea...De ce nu ne focusam mai degraba pe o argumentatie de tip pozitiv gen ...de ce meritam noi sa primim niste chestii...In plus nu cred ca minerii saracii cati au mai ramas constituie...problema Hai sa ne mai uitam si pe la politai ...si pe la...si pe la...Un agent de politie cu studii medii...ce lucreaza intr o comuna are salariu vreo 15 mil plus norma de hrana cam 7- 8 mil...asta la angajare

Daniel Mălăelea spunea...

Te bagi tu din nou ca sa arati ca esti destept. Am gasit exemplul acesta in presa. Putea fi oricare altul. Dar exemplul e bun pentru ca vreau sa arat ca e important si cine este ministru. Videanu nu este papagal precum Funeriu. Problema este ca unii sunt mai egali decat altii. Asta este cu adevarat o mare problema. Si ea dovedeste ca pedelistii care ne conduc mint cu nerusinare.

gabriel teodorescu spunea...

VEZI CE NE PREGATESC ACESTI GUVERNANTI
http://gabrielnicolaeteodorescu.wordpress.com/2010/08/20/guvernul-inventeaza-din-toamna-salariul-flexibil-pentru-bugetari/
http://www.gandul.info/news/salariu-variabil-ce-le-pregateste-guvernul-in-secret-bugetarilor-6988068
http://www.ziare.com/stiri/bugetari/guvernul-inventeaza-salariul-variabil-pentru-bugetari-1036585

Adrian spunea...

Cauza, in ce ne priveste, este in ograda noastra. Noi nu am reusit in iunie a.c. sa-i facem pe guvernanti sa ne respecte. Majoritatea personalului din invatamant a fost slaba, fricoasa, lasha. Liderii nostri au facut tot ceea ce legea le permitea. Solidaritatea cu liderii ne-a lipsit. Va amintiti? Principale amenintari (mascate) erau la adresa liderilor. Dar sa revenim. Tratamentul fata de noi vine din ura viscerala pe care o are basescu fata de invatamant si personalul din invatamant. Aceasta ura este strasnic protejata de boc. Sa presupunem, prin absurd, ca Funeriu l-ar fi convins pe boc sa ni se faca un favor. Ei, da! Atunci am fi avut urgent o schimbare de guvern. Dar sa ne fereasca Dumnezeu sa se ajunga la o astfel de solutie pentru ca se va forma un guvern cu elena udrea. Asta ar fi in stare ca la primul protest sa se ordone sa se traga in noi sub un anumit pretext. Sunt de acord ca funeriu este un papagal dar daca nu era papagal devenea serv asa cum este miclea acum (remember! demisia lui miclea in ianuarie 2006 dupa ce a cerut bani in noiembrie 2005 pentru a ni se dea diferentele din 2001-2004). P.s. Inainte de a ne balacari, nu credeti ca ar fi bine sa aprofundam analizele pentru a sti ce avem de facut pentru viitor?

Daniel Mălăelea spunea...

Daca te referi la miscarea sindicala, eu cred ca nu se mai poate face nimic. Intotdeauna am fost optimist, dar acum nu mai poate avea succes o mare actiune sindicala. Noi vom mai incerca sa facem cate ceva, dar s-a vazut clar ca ne urmeaza tot mai putini dintre sindicalisti.