duminică, 25 iulie 2010

Cade sau nu cade Emil Boc?

Cade. Deja l-a cuprins ameţeala. A ajuns prea sus şi locul lui nu este acolo. Iar Ponta şi Antonescu abia aşteaptă să-i facă vânt sau să-i taie sârma.

3 comentarii:

Micawber spunea...

E limpede, sunteti optimist. Si chiar daca cade, ramanem cu tataia de la Cotroceni, asa ca n-am facut nimic.

Costi spunea...

"Sweet opoziţie sweet :) Păi e chiar cool să faci opoziţie ca în România. Nu faci nimic şi creşti în sandaje ca Făt-frumos... totul în cea mai bună tradiţie a votului Contra şi nu Pentru. Dar nu-i bai - dacă eşti contra nu faci altceva decât să te sui pe valul popular care într-un timp oarecare te va duce la putere.

Stau, mă uit şi mă crucesc... La această oră mai sunt în ţară puţini lideri ai Opoziţiei. Cei mai mulţi sunt în vacanţe peste hotare. Păi să le fie de bine, numai că nu prea ai cum să faci politică din deplasare şi mai ales să mai şi comunici ceva fraierului ăluia căruia îi cer votul. Aaaaa... să nu înţelegi cumva că nu înţeleg că suntem în secolul XXI şi că trăim în satul universal, numai că una e comunicatul despre orice şi alta e să şi spui ceva.

Păi să o luăm aşa... Victor Ponta e plecat pe Riviera franceză (cel puţin aşa susţin "prietenii" de la UNPR), Adrian Năstase circulă în nesfârşitele sale drumeţii prin Europa, Mircea Geoană "în vizită de lucru" pe la Marele Licurici, Crin Antonescu e iar cu naveta la Bruxelles - partea internaţională. La fel sunt şi cei din conducerile centrale ale celor două partide surori de suferinţă - care cu avionul, care cu maşina, care cu iahtul :))) şi evident nu prin România.

În timpul ăsta, la Bucureşti, Puterea face prostii peste prostii, iniţiază porcării după porcării şi Opoziţie nimic. E în vacanţă cu DO NOT DISTRUB! Dai cu tunul şi nu găseşti vreunul de la Opoziţie care să comenteze ceva - aaaaa... şi dacă îl găseşti ai toate şansele să nu scoţi nimic de la el din te miri ce cauze - beutură, nuntă, parastas, petrecere de familie, botez, moţ...

Interesant e altceva - Puterea "încearcă" suplinirea opoziţiei prin critici interne. E drăguţ să observi cum sondajul IPP lansat joi chiar din interiorul PDL a creat mai multă dezbatere şi zbatere la democrat-liberali decât orice ar fi spus Crin sau Ponta. Şi iată cum... încet încet şi Opoziţia devine o afacere internă a Puterii şi cum totul nu e decât un joc. În timpul ăsta Opoziţia originală e un fake... din păcate."

Este Ioska, Daniel, pe blogul lui, asa ca.... eu zic ca nu e vremea optimismului....

Daniel Mălăelea spunea...

Iosca bate campii uneori. Costi, il citesc pe Iosca si pot sa spun ca uneori se contrazice. Astazi sustine ceva si maine cu totul altceva. Nici el nu cred ca mai stie ce simpatii are. Uneori e pesedist, alteori e liberal...